Skandinaviske film-chefer i værtshusslagsmål i Cannes

En svensk og en norsk filmchef røg i totterne på hinanden under stor fuldskab

Det var her på Hotel JW Marriott, at de to filmchefer røg i totterne på hinanden. (Foto: Polfoto)
Det var her på Hotel JW Marriott, at de to filmchefer røg i totterne på hinanden. (Foto: Polfoto)

CANNES(Ekstra Bladet): Når sprutten går ind, går forstanden ud. Det er et meget passende ordsprog for to skandinaviske filmchefer, der røg i voldsomt værtshusslagsmål under filmfestivalen her i Cannes. Det drejer sig om en norsk filmproducent samt en svensk branche-kollega. Det skriver den svenske avis Aftonbladet.

Slagsmålet fandt sted for nogle dage siden under et cocktail-party i barområdet på det fashionable hotel JW Marriott, hvor begge de involverede filmchefer havde fået sprut indenbords, så hatten passede.

Normalt optræder Victoria Silvstedt lidt mere afklædt, men i går viste hun sin smukke blå kjole frem i Cannes - dog med en stor udskæring. (Foto: Polfoto) Filmnyheder Svensk supermodel viser gigantisk udskæring

Fik sine briller smadret
I Aftonbladet fortæller øjenvidner til slagsmålet, at det var den svenske filmchef, der slog den norske filmproducent i gulvet, så hans briller blev smadret.

- Der var tale om et slagsmål i fuldskab. Den svenske chef følte sig provokeret og slog derefter på sin norske kollega, siger en af filmchefernes kollegaer til Aftonbladet.

Her er en scene med den nøgne datter Ines, der får kam til sit hår, da hun pludselig får besøg af sin højst mærkværdige far. (Foto: Cannes Festival) Filmnyheder Rablende skør nøgen-scene i tysk succes-film

Flere af filmene ved festivalen i Cannes er ret voldsomme, men det hører til sjældenhederne, at filmfolkene her i Cannes også tyer til vold.

Protest: Julia Roberts går her op af den røde løber kun i bare tæer. (Foto: Polfoto) Filmnyheder Se verdensstjernes bare protest på den røde løber

9 kommentarer
Vis kommentarer