Stjernecast i Zentropa-film over bestseller

Budget på 26 mill. kr. til  ny spændingsfilm

Med Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas og den svenske verdensstjerne Michael Nyqvist i hovedrollerne samt Peter Schønau Fog i instruktørstolen har den nye Zentropafilm over romanen 'Du forsvinder' alle muligheder for at kommer ud over rampen.

'Du forsvinder' er skrevet af Christian Jungersen  og er den første af hans romaner, som filmatiseres. Bogen blev en kæmpe succes allerede ved udgivelsen i 2012, hvor den fik Læsernes Bogpris og blev også nomineret til Politikens Litteraturpris.

Mallorca
Optagelserne til filmen begynder om tre uger, og filmen forventes at få biografpremiere i februar 2017.

Optagelserne kommer til at foregå i Silkeborg, København, Trollhättan i Sverige og på Mallorca i perioden 28. september til 20. november.

Zentropas budget for filmen er heller ikke helt ringe. Hele 26 mill. kr. Hertil kommer et drømmehold  både foran og bag kameraet. Blandt de øvrige på rollelisten er bl.a. Meike Bahnsen og Maria Rossing.

Hjernesvulst
Der bliver tale om en både foruroligende og spændende film: Den respekterede og vellidte skoleleder Frederik (Nikolaj Lie Kaas) bliver anholdt og sigtet for bedrageri i millionklassen. Men da det viser det sig, at Frederik i tre år har haft en hjernesvulst, der har ændret hans personlighed, må hans kone Mia (Trine Dyrholm) - med hjælp fra advokaten Bernard (Michael Nyqvist) - sætte alt ind på at få ham frikendt og redde sin familie.

 

 

 

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.