Syg fan nåede at se ny Star Wars-film inden død

Efter hjælp fra Luke Skywalker og Chewbacca nåede en uhelbredeligt syg fan at se den nye film, inden han døde

Ups! Bliver Star Wars-spoiler afsløret her?

Se den spritnye Star Wars-trailer

- The Force is strong with this one.

Citatet fra Star Wars Episode IV synes at være passende om den uhelbredeligt syge Star Wars-fan, som fik lov til at se den nye film, før den har haft premiere i biografen.

I juli fik han ellers at vide, at han kun havde få måneder at leve i.

Alligevel holdt han fast i livet og blot få dage, efter at have set filmen 'The Force Awakens', afgik Daniel Fleetwood ved døden. Det skriver hans kone i en opdatering på Facebook.

Dansk superfan: - Ny Star Wars-film kan ikke blive en fiasko

Her kan du se traileren til det kommende filmbrag 'The Force Awakens'.

En fantastisk kamp
Texaneren døde i en alder af 32 år på grund af kræft, som havde spredt sig til 90 procent af hans lunger. Inden fik han dog lov til at se en tidlig udgave af den længe ventede film, som først får biografpremiere 18. december.

- Daniel kæmpede en fantastisk kamp til den bitre ende. Han er nu ét med gud og med kraften (the force, red.), skriver hans kone på Facebook tirsdag.

Fleetwoods ønske om at se filmen gik viralt på de sociale medier og mødte udbredt opbakning under hashtagget #ForceForDaniel.

Støtte fra skuespillere
Det mødte støtte fra flere skuespillere, som optræder i den nye film, herunder Mark Hamill (Luke Skywalker), Peter Mayhew (Chewbacca) og den nytilkomne John Boyega.

Fleetwood har været fan, siden han var dreng og fik i juli at vide, at han kun havde få måneder tilbage at leve i. Hans ønske om at se den nye Star Wars-film, som har premiere om mere end en måned, hjalp ham angiveligt med at holde fast.

Forsalg til filmen 'The Force Awakens' har skabt rekord både i USA og internationalt.

Star Wars: Fik hovedpine af hemmelighedskræmmeri