Trist skuespiller: Dobbeltsorg i Game of Thrones

John Bradley, der spiller Samwell Tarly i fantasy-serien, fortæller, at det er en dobbeltsorg for skuespillerne i serien, når en karakter dør - og det sker tit

Se traileren til femte sæson af 'Game of Thrones' her.

Manden bag 'Game of Thrones'-bøgerne, George R. R. Martin, lider på ingen måde af 'happy endning'-syndromet - altså at ingen må dø og at alt skal ende godt.

George R. R. Martin slagter nemlig med hård hånd sine personer - både de gode og de onde.

Stående klapsalver og jubeludbrud gentog sig under den 40 min. lange tale. 
(Foto: AP) Politik Netanyahu hyldet efter 'Game of Thrones' tale

Sådan er det også i tv-udgaven af den episke kamp om herredømmet over Westeros.

Men det er ikke altid lige sjovt at være en del af et hold, som der hele tiden bliver luget kraftigt ud i.

Det fortæller John Bradley, der spiller rollen som Samwell Tarly, til et Facebook-arrangement, hvor flere af skuespillerne svarer på spørgsmål fra fans af serien.

Film, tv & radio TV: Se klip fra Game of Thrones sæson 5 her

John Bradley fortæller, at det er en dobbeltsorg for skuespillerne i 'Game of Thrones', når en karakter i serien dør. (Foto: All Over)
John Bradley fortæller, at det er en dobbeltsorg for skuespillerne i 'Game of Thrones', når en karakter i serien dør. (Foto: All Over)

'Hvordan er det at miste kollegaer hver sæson?' lyder spørgsmålet fra Jake D, hvortil John Bradley svarer:

- Jeg har faktisk tænkt meget over det, for der er så mange, der dør i serien. Det lader til, at der en udrensning af karaktererne hvert år. Det værste ved det for os er, at vi rammes af en dobbelt sorg, siger den 27-årige skuespiller og uddyber:

- Vi er også alle fans af serien, og fordi der er så mange forskellige dele af historien, som vi ikke er involveret i, ser vi resten af serien, som en fortælling vi elsker. Vi bliver også knyttet til karaktererne og historierne, så når vi oplever kollegaer, der forlader os, og karakterer, der dør, sørger vi ikke kun over tabet af karakteren, der dør, men vi sørger også over tabet af en nær kollega.

Film, tv & radio TV: Her er de største Game of Thrones-bommerter

- Hvem har du sørget mist over at miste? lyder det opfølgende spørgsmål til John Bradley.

- Selv om jeg ikke havde scener med hende, var det meget hårdt at miste Michelle (Fairley, der spiller Catelyn Stark, red.). Hun var med fra begyndelsen og hun er ikke bare en stor moderfigur i serien, men også over for de yngre personer på holdet. Det var meget ærgerligt at miste hende.

Den femte sæson af 'Game of Thrones' har dansk premiere den 13. april på streamingtjenesterne HBO Nordic og C More Play.

Underholdning Her er hemmelighederne i Game of Thrones

Seriens sæson fem havde i går verdenspremiere i London. Se klip fra begivenheden og den nye sæson herunder:

7 kommentarer
Vis kommentarer