'True Detectives' søger kvinde

2.sæson af den populære tv-serie er udskudt, fordi producenterne endnu ikke har fundet den kvindelige hovedrolle

Woody Harrelson og Matthew McConaughey blev skamrost for deres roller i tv-serien 'True Detectives'.(Foto: AP)
Woody Harrelson og Matthew McConaughey blev skamrost for deres roller i tv-serien 'True Detectives'.(Foto: AP)

Optagelserne til 2. sæson af den populære HBO-serie 'True Detectives' skulle være startet her i efteråret, men optagelserne er blevet udskudt til starten af år 2015. Og det skyldes ifølge flere amerikanske medier, at producenterne endnu ikke har fundet en passende kvinde til den kvindelige hovedrolle.

På rygte-børsen meldes det dog ud, at Rachel McAdams har fået den kvindelige hovedrolle som en kriminalbetjent fra Californien ved navn Ani Bezzerides, der tidligere har haft problemer med ludomani og alkoholisme.

Rygterne siger, at Rachel McAdams skal spille den kvindelige hovedrolle i sæson 2 af 'True Detectives'.(Foto: AP)
Rygterne siger, at Rachel McAdams skal spille den kvindelige hovedrolle i sæson 2 af 'True Detectives'.(Foto: AP)
 

Nye detektiver i tv-serien udsat for kritik
Det blev allerede i september meldt ud, at Colin Farrell og Vince Vaughn skal erstatte det ekstremt populære makkerpar fra første sæson, Matthew McConaughey og Woody Harrelson.

En udskiftning, der blev kritiseret voldsomt af sæson 1.'s  mange fanatiske fans. Colin Farrell betragtes nemlig som en lidt afdanket action-stjerne, der var populær for 10 år siden, mens Vince Vaughn mest er kendt for sine romantiske komedier og sit makkerskab med Ben Stiller og Owen Wilson.

Men i hænderne på 'True Detectives'-skaberen Nic Pizzolato kan alt ske. Og måske vil Colin Farrells og Vince Vaughns roller i tv-serien sætte nyt skub i deres karrierer - i en mere positiv retning.

HBO rykker helt vildt ved Emmy Awards

Colin Farrell og Vince Vaugn er de nye hovedrolleindehavere i 'True Detectives'.(Foto: AP)
Colin Farrell og Vince Vaugn er de nye hovedrolleindehavere i 'True Detectives'.(Foto: AP)
 

Ny skuespiller
Det er i øvrigt også blevet bekræftet, at skuespilleren Taylor Kitch har fået en stor rolle i tv-serien. Taylor Kitch har selv bekræftet, at han har haft et møde med Nic Pizzolato, hvor de sad og udviklede på hans karakter.

'True Detective' er en amerikansk HBO-tv-serie, der blev sendt i starten af 2014 med Matthew McConaughey og Woody Harrelson i hovedrollerne som to kriminalbetjente, der efterforsker et bestialsk og mystisk mord på en ung kvinde. Serien fik fem-stjernede anmeldelser og blev rost for sit dystre univers. Og Matthew McConaughey og Woody Harrelson blev skamrost for deres fornemme præstationer som det ekstremt umage makkerpar.

Men konceptet i tv-serien 'True Detectives' er således, at man hver sæson starter med en helt ny historie og med et helt nyt cast. Så derfor kan Matthew McConaughey og Woody Harrelson ikke gentage succesen fra 1. sæson.

True Detective med følelser

Korrupt betjente
2. sæson af 'True Detectives' kommer til at bestå af otte afsnit og tager udgangspunkt i tre kriminalbetjente samt en karriere-forbryder, der skal navigere i et net af konspirationer i kølvandet på et mord.

Colin Farrell skal spille rollen som en korrupt betjent, der er splittet mellem hans overordnede i en korrupt politienhed og gangsteren, der mere eller mindre ejer ham.

Vince Vaughn skal spille rollen som forbryderen Frank Semyon, der forsøger at ændre sit kriminelle imperium til at blive mere lovligt. Men der kommer pludselig grus i maskineriet, da hans forretningspartner bliver myrdet.   

Meget tyder på, at man først kan komme til at se de første par afsnit af serien omkring sommertid i år 2015.