TV: Danske skuespillere fik grineflip under interview

Skuespillerne Esben Dalgaard og Kathrine Greis-Rosenthal fik grineflip, da de blev interviewet af Ekstra Bladets overtrætte medarbejder i forbindelse med den nye tv-serie 'Bedre skilt end aldrig'

Se grineflippet her

BERLIN(Ekstra Bladet): Nogen gange kan et interview blive så sjovt, at det ikke er til at holde ud. Det måtte skuespillerne Esben Dalgaard og Kathrine Greis-Rosenthal sande, da  de under filmfestivalen i Berlin blev interviewet af Ekstra Bladets overtrætte medarbejder, der havde svært ved at huske Kathrines navn og flere gange kom til at kalde hende enten  Carina eller Kathrina. Og det udløste et sandt grineflip hos de to skuespillere, der fik tårer i øjnene af grin. Et regulært grineflip over ca. fem minutter, der dog er klippet ned.

Men grineflippet er faktisk yderst passende. Hella Joof, Mette Heeno og Mie Andreasens nye tv-serie er nemlig hylemorsom. Da Ekstra Bladet var til stede efter visningen i Haus der Berliner i Berlin, fortalte en kvinde blandt publikum, at hun i flere år ikke havde hørt så meget latter under en visning i Berlin.  

TV--serien 'Bedre skilt end aldrig', der har premiere på TV2 mandag den 29. februar,  tager udgangspunkt i et ægtepar Martin og Line, der ikke har haft sex i to år, mens det for deres vennepar Pernille og Rune spillet af Esben Dalgaard og Kathrine Greis Rosenthal er lige modsat. De dyrker sex hele tiden og mildest talt alle vegne.

Vi løser problemer med sex
- Sex er en grundkilde i vores forhold, siger Esben og Kathrine tilføjer:

-Ja, det tror jeg godt, at man kan sige. Det ville ikke gå uden.

Hvorfor dyrker i så meget sex. I tv-serien fremgår det jo, at i også skændes ofte. Løser i jeres problemer med sex?

-Det tror jeg bestemt, at det her par gør. Og det tror jeg bestemt også at man kan gøre ude i det virkelige liv. Berøring, kys, kram kærlighed og elskov er vel en problemknuser, siger Esben og Kathrine tilføjer:

- Det er vel også for at skabe en stor modsætning til ægteparret i serien, der ikke har haft sex i to år, mens vi som deres vennepar har sex flere gange om dagen.

I virkelighedens verden er Kathrine Greis-Rosnthal i øvrigt gravid i ottende måned. Hun danner par med skuespilleren Martin Greis.

Hør og se mere om den hammer-morsomme tv-serie og se Esben og Kathrine få grineflip i videoklippet øverst i artiklen. I videoen fortælles om en blowjob-scene, hvor en baby var til stede, men det skal lige understreges, at babyen selvfølgelig blev vendt om i scenen, så far og mor kunne lege uforstyrret.

Her er hele holdet bag 'Bedre skilt end aldrig'. Grinebiderne Esben og Kathrine står yderst til højre i billedet.(Foto: Christian T. Jørgensen)
Her er hele holdet bag 'Bedre skilt end aldrig'. Grinebiderne Esben og Kathrine står yderst til højre i billedet.(Foto: Christian T. Jørgensen)

Katrine Greis-Rosenthal med sin mand skuespilleren Martin Greis . Kathrine er gravid i ottende måned.(Foto: Christian T. Jørgensen)
Katrine Greis-Rosenthal med sin mand skuespilleren Martin Greis . Kathrine er gravid i ottende måned.(Foto: Christian T. Jørgensen)
 

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.