TV: Første billeder fra den nye Bond-film

Fuldstændig sortklædt Daniel Craig i rollen som James Bond i sneklædte bjerge i Østrig

En fuldstændigt sortklædt Daniel Craig i rollen som James Bond i et bjergrigt snehvidt landskab fra den kommende Bond-film 'Spectre', som du kan komme med bag scenerne på her.

Netop nu er Bond 24, som har fået titlen 'Spectre', ved at blive optaget i Østrig, og i dag blev de første klip fra optagelserne frigivet på www.007.com med masser af bagom materiale med Daniel Craig, Léa Seydoux (Madeleine Swann), Dave Bautista (Mr. Hinx) og instruktør Sam Mendes.

Samtidig blev det første still billede af Daniel Craig som James Bond frigivet. Her ser man en fuldstændig sortklædt cool Daniel Craig i rollen som James Bond, og selvfølgelig har han en pistol i hånden, mens han løber i et snehvidt landskab i bjergene i Østrig.

Og måske har han god grund til at løbe stærkt. Den danske superskurk Jesper Christensen er nemlig igen med i Bond-filmen i sin glansrolle som Mr. White. Så det bliver spændende at se, om det er sort eller hvid, der vinder.

Overvejer sort Bond til næste film

Kynisk forbryder organisation
En kryptisk besked fra fortiden bringer Bond på sporet af den kyniske organisation 'SPECTRE'. Mens hans chef 'M' kæmper mod interne politiske kræfter, som vil nedlægge efterretningstjenesten, forsøger Bond at afdække den grusomme sandhed bag 'SPECTRE'.

'SPECTRE' får Danmarkspremiere fredag den 6. november.

Udover Daniel Craig, Léa Seydoux og Dave Bautista medvirker Ralph Fiennes som M, Monica Bellucci som Lucia Sciarra, Ben Whishaw som Q, Christoph Waltz som Oberhauser og  Naomi Harris som Moneypenny.

Første billeder fra Bond-optagelser

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.