Udfordring: Kan du klare den store 'Game of Thrones'-quiz?

Gæt hvilke personer, der - officielt - hører til hvilke familier i 'Game of Thrones'

Bliv lidt klogere inden du tager quizzen og se trailer for sjette sæson af 'Game of Thrones' her

 

Der findes ikke ret mange tv-serier, hvor persongalleriet er lige så stort som i 'Game of Thrones'. Og blandt de utallige hardcore-fans af tv-serien, er der mange, der sætter en ære i at kunne jonglere ubesværet mellem de mange navne og hovedpersoner, og som også med nøjagtighed kan sige, hvilke familier de tilhører. 

Ekstra Bladet har netop udviklet en stor quiz, hvor vi vil teste jeres viden omkring Game of Thrones' store persongalleri. Er I lige så gode som nørderne? Test dig selv ovenfor.

Pilou Asbæk er begejstret for sin rolle i Game of Thrones. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Danske kendte Se det første billede af Pilou i Game of Thrones

Udstillingen 'The Hall of Faces'
Imens Game of Thrones-feberen raser over hele verden, giver HBO Nordic i øvrigt de danske fans mulighed for at træde indenfor i ’The House of Black and White’ og opleve udstillingen ’The Hall of Faces’ i Øksnehallen i København fra i morgen og frem til den 10. maj. Her kan de blandt andet transformere sig selv til at blive ’no one’.

- Jeg vil gerne sige undskyld for, at jeg løj over for alle, siger Kit Harrington nu. (Foto: HBO) TV Game of Thrones-stjerne undskylder løgn om Jon Snow

Ved indgangen kan alle fans få taget et billede, og via en specialdesignet app kan de herefter få deres ansigt portrætteret i 'The Hall of Faces’ ved hjælp af et digitalt display. Det endelige foto kan downloades og deles på Facebook, Instagram og Twitter.

Man kan også tage plads på den ikoniske jerntrone, posere med Aryas sværd, ’Needle’, og se kostumer fra Arya, Jaqen H’ghar og The Waif. Der er i øvrigt gratis adgang.

Og på mandag kan man selvfølgelig på HBO Nordic se endnu et nyt afsnit af den vel nok mest omtalte tv-serie netop nu.

Skuespilleren Kit Harington blev verdenskendt og ekstrem populær i rollen som Jon Snow. Det store spørgsmå er om han overlevede et voldsomt blodigt kniv-angreb i slutningen af sæson 5. Svaret falder på mandag.(Foto: HBO Nordic) New Articles GOT vender tilbage! Er Jon Snow død eller levende?

34 kommentarer
Vis kommentarer