Verdens bedste gyser vender tilbage: Tør du se med?

'The Conjuring' - eller ’Nattens dæmoner’ - er tidligere blevet kåret som den bedste gyser. Nu kommer opfølgningen, og så er spørgsmålet: Tør du se med?

Se med her... Altså hvis du har nerver til det

I 2015 stemte 13.000 danskere på Kino.dk om, hvilken gyser der er den bedste i den skrækindjagende genre. Her fik 'The Conjuring' - eller ’Nattens dæmoner’ - en sikker førsteplads med 27 % af stemmerne. Filmen er fra 2013, og nu er der så en opfølgning på vej.

Filmen er ligesom første film instrueret af James Wan, og der er selvfølgelig store forventninger.

SE TRAILEREN TIL DEN NERVEPIRRENDE FILM HER

Filmmagasinet Nu tør du aldrig slukke for lyset

’Annabelle’ fungerer langt hen ad vejen på trods af sin brug af standardklichéerne inden for gysergenren. (Foto: Warner Bros.) Filmanmeldelser Anmeldelse: Skræk og rædsel i et dukkehjem

Ligesom den første film, så er to'eren en fortælling om de to paranormale efterforskere, der forsøger at uddrive dæmoniske kræfter.

- ’The Conjuring’ er en fortælling om, hvor skrøbelig familien og hjemmet er. Det kan være, at der er krig, terror og tortur ude i virkeligheden, men vi er optaget af fantasierne: Hvad gør vi, når vores hus, vores krop og vores indre bliver besat?, sagde Rikke Schubart, filmforsker, fiktionsforfatter og ekspert i gyserfilm ved Syddansk Universitet, omkring den første film til kino.dk.

Se hele listen over de bedste gysere - bedømt af Kino.dk's brugere:

The Conjuring (2013)

Sinister (2012)

The Exorcist (1973)

Insidious (2010)

Paranormal Activity (2007)

The Shining (1980)

Alien (1979)

The Blair Witch Project (1999)

Saw (2004)

Se7en (1995)

 

Sådan gjorde kino.dk:

Afstemningen løb over en måned og startede ud med 100 nøje udvalgte skræmmende kandidater. Disse blev i anden runde barberet ned til 25 film, og i finalerunden kunne brugerne stemme på én ud af 10 værdige finalister.

31 kommentarer
Vis kommentarer