Verdensnavne tager i biffen i København

Shailene Woodley og Theo James skal et smut i Imperial i aften

Theo James og Shailene Woodley skal i Imperial i aften. (Foto: Allstar Picture Library)
Theo James og Shailene Woodley skal i Imperial i aften. (Foto: Allstar Picture Library)

Når danskerne går i biffen, er de ofte i selskab med Hollywood-skuespillere.

Men i aften bliver det alligevel noget andet for biografpublikummet i den københavnske biograf Imperial.

Her nøjes verdenskendte navne ikke kun med at være på det hvide lærred. To stjernefrø fra Hollywood er nemlig med ved den danske gallapremiere på 'Insurgent', der er anden del af 'Divergent'-serien.

Filmens hovedrolle-indehavere, Shailene Woodley og Theo James, deltog i går ved verdenspremieren i London og er i dag fløjet videre til København, hvor de vil præsentere filmen for de danske galla-gæster, inden filmen bliver sat på i den store biograf.

Den 22-årige Shailene Woodley insisterede på at være helt nøgen i sex-scenerne til  hendes sidste film 'White Bird in a Blizzard'.(Foto: AP) Filmnyheder Alle blev chokeret over, at jeg var splitternøgen

Theo James og Shailene Woodley til verdenspremieren på 'Insurgent' onsdag aften. (Foto: All Over)
Theo James og Shailene Woodley til verdenspremieren på 'Insurgent' onsdag aften. (Foto: All Over)

I filmen spiller 23-årige Shailene Woodley pigen Tris, der lever i en post-apokalyptisk udgave af Chicago, hvor alle mennesker bliver inddelt i fem meget specifikke grupper alt efter deres personlige egenskaber. Men hvad gør magthaverne, når de finder ud af, at Tris ikke kun passer i én gruppe, men i flere, fordi hun er 'Divergent'?

Hun er heldigvis ikke alene om at kæmpe mod overmagten. Også Four, der spilles af veltrænede Theo James, har særlige egenskaber, der gør ham farlig for regimet.

Shailene Woodley havde ikke noget problem med at vise sin krop frem på det hvide lærred. (Foto: All Over) Filmnyheder Forældre vilde med datters sex-scener

I filmen laver begge skuespillere adskillige actionfyldte scener, og Shailene Woodley afslørede under onsdagens verdenspremiere i London, at hvis hun skulle fortsætte i action-genren, så ville hun gerne spille den kvindelige udgave af Spiderman.

- Jeg ville gerne være en Spiderwoman. Hvem ville ikke gerne kunne skyde edderkoppespind ud af deres håndled? sagde hun til Daily Mail i aftes.

30-årige Theo James afslørede samtidig, at han ikke er helt uvant med farlige situationer. Før han blev skuespiller, arbejdede han, da han var 17, i en svømmehal.

- En lille pige faldt i vandet, og hun havde brug for at blive reddet. Heldigvis gjorde jeg det, men inden jeg gjorde det, løb jeg hen mod vandet og lavede en stor maveplasker i vandet, sagde han.

Her kan du se trailen til 'Insurgent', der har premiere den 19. marts.

Theo James er mest kendt for sin rolle som Four i 'Divergent'-serien, mens Shailene Woodley brød igennem som 19-årig i 2011, hvor hun spillede over for George Clooney i 'The Descendants', som vandt en Oscar.

Siden har hun haft hovedroller i flere film, blandt andet som den kejtede Aimee i 'The Spectacular Now', som pigen Kat, hvis mor forsvinder, i 'White Bird in a Blizzard' og som den kræftsyge Hazel i 'En flænge i himlen'.

'The Descendants' er nomineret til fem Oscars og vandt i sidste måned en Golden Globe i kategorien 'Bedste Film'. (Foto: Twentieth Century Fox) Anmeldelser Ny Clooney-film går lige i hjertet

Sidste forår blev hun så skudt adskillige trin op ad rangstigen i Hollywood, da blockbusteren 'Divergent' havde premiere.

Næste onsdag, den 18. marts, har opfølgeren, 'Insurgent', dansk premiere i biografer landet over.

Historien er bygget over en bog-serien 'Divergent', der består af fire bøger. Også film-serien bliver på fire film.

'Allegiant: Part 1' har premiere i 2016, mens 'Allegiant: Part 2' har premiere i 2017.

Theo James og Shailene Woodley spiller sammen i 'Insurgent', der er opfølgeren til 'Divergent'. (Foto: All Over)
Theo James og Shailene Woodley spiller sammen i 'Insurgent', der er opfølgeren til 'Divergent'. (Foto: All Over)

1 kommentar
Vis kommentarer