Vild video: Mads Mikkelsen i Hollywood-brag

Traileren for det kommende superheltebrag 'Doctor Strange' er netop blevet udgivet, og her ses den danske superstjerne som superskurk.

Se vilde trailer her

Når det længe ventede superheltebrag 'Doctor Strange' får dansk biografpremiere 3. november, bliver det med ingen ringere end danske Mads Mikkelsen på rollelisten.

Filmens trailer er netop blevet udgivet, og her kan man se den danske Hollywood-hittende superstjerne som superskurk.

"Doctor Strange" handler om en kirurg, hvis liv bliver forandret for altid efter en bilulykke. Han får beskadiget sine hænder, men møder en troldmand, der oplærer ham i magiens verden, hvorefter Doctor Strange er klar til at forsvare jorden mod mørke kræfter, der vil overtage verdensherredømmet.

Filmen er den seneste superheltesaga fra Marvel-universet, der også står bag historierne til de kæmpe, milliardindtjenende blockbusterbrag som 'Super-Man', 'Iron Man' og 'The Avengers'.

Mystiske Mikkelsen
I traileren ser man Mads Mikkelsen gå gennem et langt mørkt rum oplyst af stearinlys fra gigantiske lysestager, mens han på mystisk vis bevæger sine arme i cirkler i luften. Han er iklædt en asiatisk dragt og har langt hår med hestehale. Lidt senere ser man også Mads Mikkelsen sammen med to mænd i et mørkt rum. Mikkelsen stirrer direkte op mod himlen med sine hænder spredt ud. Den danske skuespiller er i øvrigt udstyret med meget kraftig og vild make-up omkring sine øjne.

I filmen spiller den 50-årige danske darling over for nogle af de ypperste Hollywood-stjerner som Oscar-vinderen Tilda Swinton og de Oscar-nominerede skuespillere Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor og Benedict Cumberbatch, der har titelrollen.

Mads Mikkelsen: Nu med vild øjen-make-up som superskurk i filmen Doctor Strange. Billedet er taget i en pause under optagelserne.(Foto: All Over Press) Filmnyheder Sådan har du aldrig set Mads Mikkelsen

Perfekt karateslag
I traileren er der også en utrolig flot scene, hvor Benedict Cumberbatch i hovedrollen som Doctor Strange bliver slået baglæns gennem luften med det perfekt udført karateslag fra karakteren 'The Ancient One', der spilles af Tilda Swinton.

Det er ikke første gang, at Cannes-vinderen Mads Mikkelsen spiller superskurk. I 2006 spillede danskeren den bindegale gambler Le Chiffre i Bond-braget "Casino Royale", og i 2015 spillede han bagmanden i Rihannas musikvideo 'Bitch Better Have My Money'.

Mikkelsen har netop indspillet den kommende Star Wars-spin-off-film, 'Rogue One: A Star Wars Story', der handler om to modstandskæmpere, der er gået sammen om at stjæle planerne til det frygtindgydende rumskib Dødsstjernen.

I år kan Mads Mikkelsen også sætte endnu en fornem titel på sit cv med henblik på filmfestivalen i Cannes. Ifølge den franske avis Le Parisienne skal han nemlig være medlem af den jury, der i år skal bestemme, hvem der vinder de forskellige guldpalmer og andre priser i Cannes, der finder sted fra den 11. til den 22. maj.

Her kan man tydeligere se Mads Mikkelsens vilde make-up i skurkerollen i filmen Doctor Strange. Billedet er taget i en pause under optagelserne. (Foto: All Over Press)
Her kan man tydeligere se Mads Mikkelsens vilde make-up i skurkerollen i filmen Doctor Strange. Billedet er taget i en pause under optagelserne. (Foto: All Over Press)
 

Mads Mikkelsens fotograferet under optagelserne sammen med en mystisk mørkhåret kvinde. (Foto: All Over Press)
Mads Mikkelsens fotograferet under optagelserne sammen med en mystisk mørkhåret kvinde. (Foto: All Over Press)
 

 

1 af 3 Her kan man tydeligere se Mads Mikkelsens vilde make-up i skurkerollen i filmen Doctor Strange. Billedet er taget i en pause under optagelserne. (Foto: All Over Press)
2 af 3 Mads Mikkelsens fotograferet under optagelserne sammen med en mystisk mørkhåret kvinde. (Foto: All Over Press)
3 af 3 Mads Mikkelsen stirrer direkte mod himlen med sine arme spredt ud i en scene fra den nye trailer for storfilmen 'Doctor Strange'. (Foto: YouTube)
3 kommentarer
Vis kommentarer