Annonce:
Annonce:

Nu må vi se afdøde Paul Walkers sidste film

'Fast and Furious7' får premiere d. 10 april 2015

Alle 'Fast and Furious'-fans kan snart få lov til at se 7'eren med Paul Walker. Foto: AP
Alle 'Fast and Furious'-fans kan snart få lov til at se 7'eren med Paul Walker. Foto: AP
Annonce:
Følg Underholdning

Vin Diesel har nu bekræftet datoen for premieren på 'Fast & Furious 7'. Filmen blev udsat efter, at Hollywood-stjernen Paul Walker døde i en trafikkulykke, skriver VG. 

Afdød stjernes bil til salg for millioner

Premieren på filmen skulle oprindelig være i juli 2014, men nu er den udsat til d. 10. april 2015. Det er producent og skuespiller i filmen, Vin Diesel, som offentliggør meddelelsen på sin egen Facebook-side.

Som illustration til meddelelsen publicerede Diesel et billede af den sidste scene, de to stjerner optog sammen til actionfilmen.

Tilbudt sin døde brors filmrolle

- Vi delte en unik følelse af stolthed på grund af filmen, som vi netop var blevet færdige med. Magien blev fanget, skriver Diesel.

Som et 'ps' tilføjer han, at Walker ville have ønsket, at fans'ne som de første fik premieredatoen.

Ung filmstjerne begravet af familien

Annonce:

Det var længe usikkert, hvor langt filmen var kommet med indspilningen, og om Walkers død 1. december ville få konsekvenser for udgivelsen, men det blev hurtigt bekræftet, at filmen ville blive fulgt til dørs.

Paul Walker blev født i Californien og er den ældste af fem børn. Han debuterede på skærmen i en reklame for Pampers og medvirkede i en række småroller, før han selv slog igennem.

Paul Walker døde efter få sekunder

Dagen efter Walkers bortgang holdt vennen og kollegaen, Vin Diesel en rørende mindetale for Walker på stedet, hvor han blev trafikdræbt.

- I denne vanskelige tid, skal hans familie se al den hyldest, som omgivelserne har vist Paul. Jeg vil bare sige tak til alle, der kom her for at vise engelen oppe i himlem, hvor meget pris de satte på ham, sagde en bevæget Diesel.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: