Casper om nøgenplakat: Frank brugte ikke så meget sæbe

Den danske komiker Casper Christensen holder løgene glatte, men det kan man ikke sige om kollegaen Frank Hvam

Se hele interviewet med Casper Christensen. (Video: Stig Thøgersen)

I 2010 ramte 'Klovn - The Movie' biograferne, og i Danmark blev den med 855.000 solgte billetter årets mest sete danske biograffilm.

Komedien blev lanceret med to plakater, som dengang vakte stor opsigt. På den ene lå Casper Christensen henslængt med en masse nøgne kvindfolk, og på den anden hyggede en spliternøgen Frank Hvam sig i en bunke rosenblade.

Casper og Frank i Hollywood i en sjov scene fra filmen, hvor Frank Hvam nærmest står i bar røv.(Foto: Holly Sten) Filmnyheder Ny form for Klovn-sex: Casper elsker at lave kusse-tud

Til september er de to komikere tilbage i Filmen 'Klovn: Forever', og onsdag blev filmens første plakat offentliggjort.

En plakat, der bestemt ikke er for sarte sjæle.

Her ses Casper Christensen og Frank Hvam ligge nøgne i forsterstilling med numsen vendt mod den andens ansigt, og der er samtidig frit udsyn til de to herrers testikler.

Frank har sin karakteristiske kasket og undertrøje på, men ellers er Hvam og Christensen, som Gud har skabt dem på den nye filmplakat. (Foto: PR) Filmnyheder Casper og Frank viser nosser på filmplakat

- Jeg vaskede mig grundigt. Jeg barberede mig, der gør jeg nu altid dernede. Og det gjorde jeg faktisk også den morgen, fortæller Casper Christensen, som Ekstra Bladet onsdag eftermiddag møder på Frederiksberg Allé.

Casper C til Lars Løkke: Lad mig hjælpe med regeringsdannelsen!

Hamster mellem benene
Den 46-årige komiker fortæller, at der var forskel på stjernernes forberedelser til det pikante fotoshoot.

- Frank derimod havde en anden opfattelse af, hvordan man gør det. Han havde ikke barberet sig. Det gør han aldrig dernede. Og så var han bange for allergi, så han havde ikke brugt så meget sæbe, så det var to forskellige oplevelser, vi hver især fik, lyder det fra Casper Christensen, der dog ikke tror, at Frank Hvam var ude på at drille ham.

Filmnyheder Casper om nøgenbillede: Hårdt at kigge Frank op bagi

- Jeg tror ikke, at det var for at provokere mig. Jeg tror, at det er Franks oprør mod resten af verden: 'De skal fandeme ikke fortælle mig, hvordan jeg skal se ud dernede', vurderer den tidligere 'Husk lige tandbørsten'-vært, der afslører, at kugle-barbering ikke altid har stået på menuen:

- Det er jo noget, der er kommet til mig som at voksen. Da jeg var ung, der gjorde jeg det ikke. Der var det umoderne. Jeg siger dig, i 1980'erne og 1990'erne var det som at have en hamster mellem benene det meste af tiden!

'Klovn: Forever' har dansk premiere 24. september, og foruden de to hovedpersoner medvirker kendte ansigter som Mia Lyhne, Iben Hjejle, Nikolaj Coster-Waldau og Maroon 5-forsanger Adam Levine.

Se hele interviewet med Casper Christensen herover artiklen

Casper Christensen og Frank Hvam har i forbindelse med deres kommende komedie 'Klovn Forever' været et smut i Cannes. Her kan du se en masse fra deres besøg:

Frank Hvam fortæller, hvornår han synes, Casper er den største klovn. (Video: Stig Thøgersen)

Casper C vurderer, at han er 'on top of the motherfucking world', fordi Frank Hvams er sådan en stor klovn. (Video: Stig Thøgersen)

Sådan så det ud, da Casper Christensen og Frank Hvam fredag indtog Cannes. (Video: Stig Thøgersen)

I oktober 2014 offentliggjorde 'Klovn'-holdet denne teaser for den kommende film

 Halløj! Se de lækreste babes i Cannes. (Video: Stig Thøgersen)

3 kommentarer
Vis kommentarer