De sure aliens er tilbage: Se traileren til Independence Day 2

Tyve år efter første film vender truslen fra rummet tilbage, og denne gang er Will Smith der IKKE til at redde planeten

Her kan du se traileren. (20th Century Fox)

Se filmens hæsblæsende trailer herover artiklen

I 1996 slog den amerikanske skuespiller Will Smith i filmen 'Independence Day' sit navn fast som en af Hollywoods sværvægtere.

Filmen, hvor Jorden bliver invaderet af sure aliens fra det ydre rum, indtjente flere hundrede millioner dollar, og den hev en Oscar hjem for bedste visuelle effekter.

Den 27-årige svenske skuespillerinde Alicia Vikander har etableret sig som en international filmstjerne på ganske få år.(Foto: AP) Filmnyheder Svensk Hollywood-stjerne rykker helt vildt

I 2016 er den gal igen.

Du gnavne rummænd vender i filmen 'Independence Day: Resurgence' tilbage for at hævne det pinlige nederlag i 90'erne, og så er det endnu engang op til menneskeracen at bekæmpe truslen fra rummet.

Søndag blev filmens første trailer offentliggjort af 20th Century Fox, og du kan se den herover artiklen.

Omkommet i flystyrt
I 'Independence Day: Resurgence' er Jeff Goldblum og Bill Pullman tilbage som henholdsvis David Levinson og nu eks-præsident Thomas J. Whitmore.

Men Will Smith er ikke at finde på rollelisten.

Det skyldes ifølge cinemablend.com, at den 47-årige skuespiller var for dyr at hyre, og i stedet indtager Liam Hemsworth en af hovedrollerne.

Nærmest hvert eneste billede i 'Tale of Tales' er et grotesk kunstværk i sig selv. (Foto: Camera Film) Filmanmeldelser Anmeldelse: Bjergtagende billedstorm

Will Smiths udebliven forklares på filmens hjemmside warof1996.com med, at hans karakter Captain Steven Hiller er omkommet i et flystyrt, hvor han testede teknologi fra det ydre rum.

Filmen er instrueret af Robert Emmerick, og den har ifølge kino.dk dansk premiere 23. juni 2016.

Her kan du se traileren til decemberbraget 'Star Wars: The Force Awakens'

47 kommentarer
Vis kommentarer