Harrison Ford er tilbage: Se den nye Star Wars-trailer

Harrison Ford er tilbage i sin legendariske rolle som Han Solo i ny trailer for den kommende mega-film 'Star Wars: The Force Awakens'

Se Harrison Ford i trailen for 'Star Wars: The Force Awakens'
Følg Underholdning

Se trailen herover artiklen

Fans af 'Star Wars' blev torsdag aften godt og grundigt forkælede, da en ny en hæsblæsende trailer for den syvende film i rækken 'Star Wars: The Force Awakens' ramte internettet.

Oscarvinder: Star Wars spændte ben for mig

Filmen, der er instrueret af J.J Abrams, er den første i endnu 'Star Wars'-trilogi, og den byder på et gensyn mod nogle af film-seriens gamle helte som Mark Hamill (I rollen som Luke Skywalker), Carrie Fischer (I rollen som Prinsesse Leia) og ikke mindst Harrison Ford, der i den nye trailer viser sit garvede ansigt i rollen som Han Solo.

Harrison Ford på operationsbordet

Historien i 'Star Wars: The Force Awakens' foregår cirka 30 år efter 1983-filmen 'Return of the Jedi', og den forventes at have dansk premiere 17. december 2015.

Tidligere på ugen  blev en ny trailer for 'Terminator: Genisys' offentliggjort, og den skabe heftig debat på nettet, fordi mange mente, at den afslører for meget af handlingen. Se se den på eget ansvar

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind