Johnny Depp mister håret

I den kommende film 'Black Mass' har den amerikanske stjerne ladet lokkerne falde for at spille rollen som morderen Whitey Bulger. Se filmens nye trailer her

Johnny Depp mister håret

Se filmens nye trailer her

Den amerikanske superstjerne Johnny Depp er kendt for sit gode udseende og ikke mindst sit flotte, mørke hår, men i den kommende krimi 'Black Mass' har Depp ladet lokkerne falde for at at ligne morderen Whitey Bulger.

Whitey Bulger, der nu er 85 og og idømt to gange livs-tid plus fem år, huserede i sidste århundrede i den amerikanske by Boston.

Han er blandt andet dømt for 19 mord.

Anmeldelse: 'Marshland' er en kommende kultklassiker

'Black Mass' følger den morderiske fyr fra slutningen af 1970'erne, hvor han samtidig med sin kriminelle virksomhed fungerede som FBI-meddeler for at komme en konkurrerende mafia-virksomhed til livs.

Gjort det før
Det er ikke første gang, at Johnny Depp ændrer frisure for at tilpasse sig en rolle.

Blandt andet valgte den nu 52-årige Kentucky-fødte fyr også at fjerne lokkerne og vise isse, da han spillede med i kult-klassikeren 'Fear and Loathing in Las Vegas' fra 1998, hvor han brillerede som Hunter S. Thompson-kopien Raoul Duke.

Anmeldelse: Halvsløj action-hygge med Tom Cruise

Udover Johnny Depp medvirker stjerner som Kevin Bacon, Benedict Cumberbatch og Dakota Johnson også i 'Black Mass', der ifølge Kino.dk har dansk premiere 15. oktober.

Du kan se filmens nyeste trailer herover artiklen