'Klovn'-plakat for fræk: Se den nye version

Der var for meget bar hud og for mange løg på Casper Christensen og Frank Hvams nye filmplakat

Se hele interviewet med Casper Christensen. (Video: Stig Thøgersen)

Er der noget Facebook ikke kan lide, så er det bar hud.

Ikke uventet er den nye plakat for Casper Christensen og Frank Hvams kommende film, 'Klovn: Forever' nu blevet vejet og fundet for let(påklædt) til at florere på det sociale medie.

Derfor er de to komikere blevet tvunget til at lade deres ædlere dele sløre i en ny version af den meget omtalte filmplakat.

Sådan ser den nye og slørede plakat ud. (Pr-foto)
Sådan ser den nye og slørede plakat ud. (Pr-foto)
 

Da Ekstra Bladet onsdag talte med Casper Christensen, var han godt klar over, at hans glatbarberede løg kunne være for stor en mundfuld at sluge for nogen.

- Facebook er nok mest sippet. Men noget testikel kan de godt klare, lød hans optimistiske vurdering.

Men det kunne Facebook åbenbart ikke.

Frank har sin karakteristiske kasket og undertrøje på, men ellers er Hvam og Christensen, som Gud har skabt dem på den nye filmplakat. (Foto: PR) Filmnyheder Casper og Frank viser nosser på filmplakat

Det er Philip Lipski, der står bag plakaten. Han stod også bag filmplakaten til 'Klovn - The Movie' fra 2010. Dengang lå Casper Christensen helt nøgen i en bunke af smukke nøgne kvinder - kun sparsomt fik han dækket sine ædlere dele af en behåret hånd. Casper Christensen var glad for plakaten for fem år siden, og han er også ovenud tilfreds med resultatet denne gang.

- Det er en skidegod idé. Og helt alvorligt, kan jeg skidegodt lide billedet. Det ligner ying og yang, og det er det, som Casper og Frank er. Og det er det, som filmen handler om; at nogle gange så, 'opposites attract' og for at blive fuldendt, så skal to forskellige mennesker mødes, sagde Casper Christensen onsdag til Ekstra Bladet.

Filmnyheder Casper om nøgenbillede: Hårdt at kigge Frank op bagi

'Klovn: Forever' har dansk premiere 24. september, og foruden de to hovedpersoner medvirker kendte ansigter som Mia Lyhne, Iben Hjejle, Nikolaj Coster-Waldau og Maroon 5-forsanger Adam Levine.

Se hele interviewet med Casper Christensen herover artiklen

Casper Christensen og Frank Hvam har i forbindelse med deres kommende komedie 'Klovn Forever' været et smut i Cannes. Her kan du se en masse fra deres besøg:

Frank Hvam fortæller, hvornår han synes, Casper er den største klovn. (Video: Stig Thøgersen)

Casper C vurderer, at han er 'on top of the motherfucking world', fordi Frank Hvams er sådan en stor klovn. (Video: Stig Thøgersen)

Sådan så det ud, da Casper Christensen og Frank Hvam fredag indtog Cannes. (Video: Stig Thøgersen)

I oktober 2014 offentliggjorde 'Klovn'-holdet denne teaser for den kommende film

 Halløj! Se de lækreste babes i Cannes. (Video: Stig Thøgersen)

5 kommentarer
Vis kommentarer