Komisk: Jurassic-stjerne skræmt af... dinosaurer

SA Wardega, en polsk skuespiller og instruktør, besluttede sig for at skræmme stjernen Chris Patt fra den nye Jurassic-film. Det kom der dette sjove tv-klip ud af

Se Hollywood-stjernens reaktion på prank'en her (video: YouTube)

Mens 'Jurassic World'-filmen for tiden skovler penge ind, har den polske spasmager Sylwester Wardega og ukronet YouTube-prank-konge nu besluttet sig for at gøre lidt grin med det hele.

I en ny video forskrækker han nemlig Hollywood-stjernen Chris Patt, som spiller en af hovedrollerne i den nye Jurassic-film, med ja... dinosaurer!

Selve filmen har fået blandede modtagelser. Hør hvad der ifølge Ekstra Bladets anmelder redder filmen fra total fiasko her i 'Filmmagasinet'.

Den polske prank-konge, som går under kunstnernavnet SA Wardega, har allerede gjort sig bemærket verden over med pranken 'Mutant Giant Spider Dog', hvor han forklædte sin hund som en fugleedderkop og satte den løs på forskellige offentlige steder, så folk blev skræmt fra vid og sans.

Den lille hund Chica blev lynhurtigt blevet berømt, da videoen på blot en dag fik mere end tre millioner visninger på YouTube. Videoen indtog førstepladsen som den mest sete video på videotjenesten sidste år.

Se film-traileren her.

Den længe ventede seneste film i 'Jurassic Park'-serien, 'Jurassic World', har slået rekorden for billetsalg på globalt plan, med en indtjening på over 500 millioner dollar, eller ca. 3,3 milliarder kroner i sin første weekend. Det skriver Wall Street Journal. Filmen har siden premieren tjent 204,6 millioner dollar i Nordamerika alene.

Se Juraassic-stjeren, Chris Patt, blive skræmt fra vid og sans af de 'farlige' dinoer (man skulle ellers tro, at han var vant til dem).

Verden på vrangen TV: Er det her verdens vildeste edderkop?


Herover er SA Wardegas berømte YouTube-prank fra 2014, hvor hunden Chica som fulgeedderkop skræmmer folk på offentlige steder

Under 'læs også' forneden er en række links til andre berømte YouTube-pranks.

2 kommentarer
Vis kommentarer