Oscar-vinder død i flyulykke

Den dobbelt Oscar-vinder og 'Titanic'-komponist James Horner omkom mandag i et flystyrt

James Horner har blandt andet vundet en oscar for musikken  til 'Titanic'. (Foto: AP)
James Horner har blandt andet vundet en oscar for musikken til 'Titanic'. (Foto: AP)

Et stort musikalsk talent døde mandag i en tragisk ulykke.

Den dobbelte Oscar-vinder James Horner mistede livet i et flystyrt i det sydlige Californien. Det skriver The Hollywood Reporter.

James Horner er særligt kendt for at komponere soundtracket til store film som 'Titanic', 'Braveheart', 'Apollo 13' og 'Field of Dreams'.

James Horner blev 61 år. (Foto: AP)
James Horner blev 61 år. (Foto: AP)

Mandag morgen var pilotens identitet ukendt, men senere bekræftede James Horners assistent på Facebook, at komponisten havde fløjet flyet.

- Vi har mistet en fantastisk person med et kæmpe hjerte og et utroligt talent. Han døde, mens han lavede det, han elskede. Tak for al jeres støtte, skriver Sylvia Patryscja, der var Horners assistent.

Fløj selv
Det var Horner selv, der var pilot på det lille tosæders fly. Han var en trænet pilot, men noget gik alligevel galt, og flyet styrtede ned i nationalskoven Los Padres i det sydlige Californien. Han var den eneste om bord på flyet.

James Horner vandt to Oscars for sit arbejde med filmen Titanic. En af dem vandt han for Celine Dion's hitsang 'My Heart Will Go On', som han skrev sammen med Will Jennings.

30 kommentarer
Vis kommentarer