Overvældende action: Se den nye trailer for Independence Day 2

Der er dømt alien-krig for alle sparepengene i det kommende brag 'Independence Day 2: Resurgence'. Se filmens nye trailer her

Her kan du se den nye trailer for 'Independence Day 2: Resurgence'. (Video: 20th Century Fox)

Se traileren herover artiklen

I 1996 var der i hele verden kø ved billetlugerne, da den hæsblæsende action-film 'Independence Day' ramte biograferne.

Will Smith, Jeff Goldblum og Bill Pullman spillede hovedrollerne i filmen, hvor Jorden blev angrebet af teknologisk overlegne rummænd med hang til krig og ødelæggelse.

Jeff Goldblum og Emilie Livingston. (Foto: All Over) Intl. kendte Goldblum bliver 62-årig førstegangsfar

Der er nu gået 20 år siden, de krigeriske aliens blev sendt tilbage til det ydre rum, men i filmen 'Independence Day 2: Resurgence', der ifølge Kino.dk har dansk premiere 23. juni, er fjenden klar til at give udslettelsen af livet på vores planet endnu et skud.

Filmmagasinet De sure aliens er tilbage: Se traileren til Independence Day 2

I december blev filmens første trailer smidt på gaden, og herover artiklen kan du få nyeste smagsprøve på sommer-braget, hvor det bestemt ikke skorter på ild, aliens og hårdtpumpet action.

Will Smith (47) gentager ikke rollen som Kaptajn Steven Hiller, og det skyldes ifølge cinemablend.com, at den 47-årige skuespiller var for dyr at hyre.

63-årige Jeff Goldblum og 62-årige Bill Pullman er atter klar til at tage kampen op mod truslen fra rummet i rollerne som henholdsvis computer-eksperten David Levinson og nu eks-præsident Thomas J. Whitmore.

Randy Quaid er blevet anholdt på grænsen mellem USA og Canada. (Foto: All Over) Intl. kendte Wow! Kan du genkende skuespilleren fra Independence Day?

Liam Hemsworth (27) er ny hovedrolle-indehaver som piloten Jake Morrison, der mistede begge sine forældre i 1996-angrebet.

Robert Emmerick har instrueret filmen, som ifølge Kino.dk er den første af to fortsættelser til den første 'Independence Day'

Se den nye trailere herover artiklen

Se den første trailer her (Video: 20th Century Fox )

40 kommentarer
Vis kommentarer