Så er ventetiden forbi: Her er den hæsblæsende trailer for 'Fast & Furious 8'

Vin Diesel, Dwayne Johnson og Jason Statham er tilbage i det kommende actionbrag 'The Fate of the Furious'. Se filmens første trailer her

Her kan du se filmens trailer. Video: Universal Pictures

Se traileren herover artiklen

Det ekstremt succesfulde film-franchise 'The Fast and the Furious' har siden 2001 lokket tusindvis af fans i biografen, og 13. april har den ottende film i rækken, 'The Fate of the Furious', dansk premiere.

Sidst, fartbøllerne rullede over skærmen, var i 'Furious 7' fra 2015.

Paul Walker og Vin Diesel har i mange år båret hovedrollerne i Fast & Furious-filmene. Trods Walkers død er mange flere film på vej, afslører Vin Diesel. (Foto: PR) Bilnyheder Fast & Furious-fan? Flere nye film er bekræftet

Verdensstjerner som Vin Diesel, Dwayne 'The Rock' Johnson og Jason Statham har atter spændt sikkerhedsselerne og trykket speederen i bund, og det højoktane ensemble får en prominent tilføjelse i form af den sydafrikanske Oscar-vinder Charlize Theron.

Paul Walker fra 'Fast & Furious'-serien døde i 2013 i en bilulykke nord for Los Angeles. Video: Ritzau

Kvinde lokker
I 'The Fate of the Furious' er Dom (Vin Diesel) og  Letty (Michelle Rodriguez) på bryllupsrejse, men det hele bliver vendt op og ned, da en mystisk kvinde lokker Dom ud i et comeback til livet på den forkerte side af loven.

Det er en særdeles god forretning at være actionhelt. Foto: Planet Photo Intl. kendte Her er verdens mest indtjenende skuespiller

Dom udsætter samtidig nogle af sine nærmeste for et forræderi, og så er der eller hældt benzin i motoren til endnu en omgang hæsblæsende bil-action.

Filmen er udover i USA optaget i Cuba og på Island, hvor traileren afslører en nærmest 'Mad Max: Fury Road'-agtig sekvens.

'The Fate of the Furious' er den anden film i serien, der ikke har Paul Walker, som i 2013 døde i en bilulykke, på plakatan.

Første 'Furious'-film uden Walker var 'The Fast and the Furious: Tokyo Drift' fra 2006.

F. Gary Gray har siddet i instruktør-stolen på 'The Fate of the Furious', og Chris Morgen har skrevet manuskriptet.

Der er lagt i kakkelovnen til en biograftur af de mere højspændte, når filmen 'Abernes planet: Opgøret' - på engelsk 'War for the Planet of the Apes' - har dansk premiere 3. juli 2017. Se traileren her. Video: 20th Century Fox

22 kommentarer
Vis kommentarer