Tager stoffer og brækker sig i kirken

I jule-komedien 'The Night Before' sætter tre barndomsvenner sig for at finde den vildeste julefest nogensinde. Du kan se filmens første trailer her

Her kan du se traileren til 'The night Before'

Se traileren herover artiklen

Der er en stykke tid til jul, men er du fan af den amerikanske komiker Seth Rogen (Knocked Up, The Green Hornet, The Interview m.fl.), kan du allerede nu begynde at glæde dig.

Første trailer til julekomedien 'The Night Before', som udover Seth Rogen har Joseph Gordon-Levitt og Anthony Mackie i hovedrollerne, er blevet offentliggjort, og hvis du er til klassisk Seth Rogen-halløj, er det en tidlig julegave.

Jake Gyllenhaal trænede intensivt i fem måneder for at opnå den krop, han har i filmen. (Foto: All Over) Filmnyheder Værsgo piger: Jake Gyllenhaal med drømmekrop

Filmen handler om Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) og Chris (Anthony Mackie), som har været venner siden barndommen.

Deres årlige juleaftens-genforening har tradition for at være en fest af de helt store, men nu, hvor de alle er blevet voksne, ser traditionen ud til at måtte stoppe.

Filmmagasinet Fra hashvrag til superagent

De beslutter sig for, at deres sidste fest skal gå over i historien, og for at gøre løjerne så vilde som muligt, sætter de sig for at finde 'The Nutcracka Ball', som ifølge myten er den mest vanvittige julefest i verden.

Det hele ender selvfølgelig i hat og briller, hvor blandt andet Chris fylder sig med stoffer og brækker sig i en propfyldt kirke.

Se traileren herover artiklen

Filmen har amerikansk premiere 25. november 2015

Snart er James Bond tilbage. Her kan du se traileren til filmen, som hedder 'SPECTRE'

7 kommentarer
Vis kommentarer