TV: Danske stjerner til Bodil-fest

Der var knald røde løber før den prestigefulde Bodil-uddeling, hvor blandt andet den dansk-amerikansk Hollywood-stjerne Viggo Mortensen deltager. OBS: Liveudsendelsen er slut

Lars Mikkelsen var en af de fremmødte til Bodil-festen. Stjernen er aktuel i den amerikanske serie-succes 'House of Cards', som har Kevin Spacey i hovedrollen. (Video: Ritzau)

På den røde løber foran Bremen Teatret vrimlede det med stjerner fra den danske filmbranche, der skulle overvære den årlige Bodil-prisuddeling.

Det er 68. gang, den prestigefulde filmpris-fest løber af stablen, og i år er der én deltager, vis stjernestatus overskygger alle de andre tilstedeværende.

Viggo Mortensen får Æres Bodil: - Det er en stor hæder

Den dansk-amerikansk Hollywood-skuespiller Viggo Mortensen er nemlig rejst til København for at modtage en Æres-Bodil for sin alsidige karriere, der blandt andet har budt på mega-succes i 'Ringenes Herre'-trilogien og en Oscar-nominering for bedste mandlige hovedrolle i 2007-filmen 'Eastern Promises'.

Her kan du se Viggo Mortensen ankomme til den røde løber. (Video: Ritzau)

- For mig er det en meget stor hæder at modtage prisen og blive inkluderet i samme gruppe med tidligere Æres Bodil-vindere som Ghita Nørby, Jesper Langberg, Bodil Kjer, skriver 56-årige Viggo Mortensen.

Vært til årets prisuddeling er den 48-årige skuespiller Troels Lyby, der to gange har modtaget anden dansk filmpris - nemlig Robert-prisen.

Natten til søndag løb årets Oscar-uddeling af stablen. Her kan du se Ekstra Bladets anmelder Henrik Queitsch og Oscar-ekspert Søren Langelund diskutere vinderne

Det vrimlede med lækre skår på den røde løber før årets Oscar-uddeling. (Video: Splash)

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT