Annonce:
Annonce:

Vild debat: Afslører ny Terminator-trailer for meget?

En ny trailer for sommer-braget 'Terminator: Genisys', der har legendariske Arnold Schwarzenegger i hovedrollen, har fået nettet til at gløde

Her kan du se den omdiskuterede trailer for 'Terminator: Genisys', der ifølge nogen afslører et kæmpe plot-twist
Annonce:
Følg Underholdning

SPOILER-ALARM: Herover artiklen kan du se den omdiskuterede trailer, der ifølge nogen afslører et kæmpe plot-twist. Nu er du advaret...

Der er krudt, kugler og avancerede robotter på menuen, når actionbraget 'Terminator: Genisys' rammer de danske biografer 25. juni.

Den østrigske verdensstjerne Arnold Schwarzenegger står atter øverst på plakaten, som har mindre kendte navne som Jason Clarke, Emilia Clark og Jai Courtney med i større roller.

Man tror det ikke: Superstjernerne der begyndte karrieren med porno

I 'Terminator: Genisys' sender John Connor, der er leder af den menneskelige oprørsbevægelse, sergenten Kyle Reese tilbage fra 2029 til 1984 for at beskytte Sarah Connor.

Der opstår dog nogle tekniske problemer på tidsrejsen, og Kyle Reese befinder sig pludselig i en helt anden fortid, hvor han hans nye mission bliver at genstarte fremtiden.

Og så er der ellers dømt fuld fart over feltet

Annonce:

Spoiler-alarm
I december 2014 blev første trailer for 'Terminator: Genisys' publiceret, og mandag kunne fans glæde sig over en splinterny af slagsen, hvor Arnold Schwarzeneggers karakter ses endnu mere.

Den nye trailer får dog ikke alle til at klappe i hænderne af begejstring.

TV: Endnu en dag på Schwarzeneggers kontor...

Flere skribenter på det store internet mener nemlig, at traileren afslører så stort et plot-twist, at de ville ønske, at de aldrig havde set den.

- Hvis du gerne vil opretholde noget mystik omkring 'Terminator: Genisys', skal du måske lade være med at se den nye trailer, skriver esquire.com, og det budskab deler blandt andre bgr.com:

- Lige meget hvad, så skal du ikke se den nye trailer for 'Terminator: Genisys', lyder overskriften i en artikel, og nydailynews spekulerer i, om afsløringen kan ende med at give bagslag i billetlugerne:

- En kæmpe spoiler i en ny trailer for 'Terminator: Genisys' kan få folkene bag filmen til at sige 'Hasta la vista' til billetsalget.

'Terminator: Genisys' har dansk premiere 25. juni 2015

Annonce:

SPOILER-ALARM: Herover artiklen kan du se den omdiskuterede trailer, der ifølge nogen afslører et kæmpe plot-twist. Nu er du advaret...

er kan du se den første trailer for Terminator: Genisys', der ikke afslører så meget om handlingen som den nye

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: