80'er-stjerne klar til 'Toppen af poppen'

I årets udgave af 'Toppen af poppen' deltager blandt andet Maria Bramsen, der har sunget i Tøsedrengene

Her ses Maria Bramsen synge side om side med Caroline Henderson i 80'er og 90'er-bandet Ray Dee Ohh. Foto: Steen Jacobsen/Ritzau Scanpix
Her ses Maria Bramsen synge side om side med Caroline Henderson i 80'er og 90'er-bandet Ray Dee Ohh. Foto: Steen Jacobsen/Ritzau Scanpix
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Sangerinde Maria Bramsen kommer til at gøre en række andre kunstnere selskab, når årets udgave af tv-programmet 'Toppen af poppen' bliver sendt til efteråret.

Det skriver TV2, der tidligere har fortalt, at også Katinka Bjerregaard, Malte Ebert, Simon Kvamm, Mathilde Falch og Alex Vargas vil tage del i programmet.

I alt skal syv musikere findes, hvilket betyder, at endnu et navn mangler at blive meldt ud.

58-årige Maria Bramsen, som var en af Danmarks mest kendte sangerinder op gennem 80'erne og 90'erne, glæder sig til at prøve kræfter med programmet.

- Jeg har lyttet meget til de andre medvirkendes sange, været på nettet og fundet musikvideoer og prøvet at danne mig et billede af dem og deres kunst, fortæller hun til TV 2.

Hun begyndte selv karrieren som 18-årig, da hun kom med i bandet Tøsedrengene sammen med Dorte Michelsen og Klaus Kjellerup. Her sang hun blandt andet vokal på hits som 'Indianer' og 'Så gik der tid med det'.

Efterfølgende fortsatte hun til bandet Ray Dee Ohh, og siden 2013 har hun igen lavet musik med Anne Dorte Michelsen i gruppen Anne Dorte & Maria.

'Toppen af poppen' har været sendt siden 2011, og konceptet er, at syv kunstnere mødes og fortolker hinandens musik.

Senest skete det i 2020, hvor der som noget nyt medvirkede 25 tidligere deltagere i anledning af programmets jubilæum.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind