Ærgerlige Magnus: - Det er ret træls

Magnus Lasse Petersen er på ingen måde sur på Aksel Skjoldaa Kempf, efter han valgt skolen fremfor 'X Factor'

Duoen Magnus & Aksel måtte lægge øre til meget kritik i løbet af deres X Factor-deltagelse, og særligt en Blachman-kommentar under 3. liveshow var over stregen, mener Magnus. Video: Jonas Olufson

'X Factor' er slut for 19-årige Magnus Lasse Petersen. Han er hverken stemt ud af seerne eller fravalgt af dommertrioen.

Det er hans 'X Factor'-makker, Aksel Skjoldaa Kempf, der har besluttet, at duoen Magnus og Aksels eventyr i det coroanramte talentshow skal slutte nu.

Aksel Skjoldaa Kempf har måttet træffe det svære valg mellem at få en studentereksamen og fortsætte i 'X Factor'. Valget er, som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, faldet på den ventede hue.

Trækker sig fra 'X Factor'

- Det er selvfølgelig lidt træls, men jeg har fuld forståelse for hans beslutning, siger Magnus Lasse Petersen til Ekstra Bladet.

Magnus og Aksel er blevet meget tætte venner under årets 'X Factor', der er blevet afbrudt i adskillige uger af corona. Derfor var det ikke nemt for den 19-årige fynbo at skulle fortælle Magnus om beslutningen.

- Han kom hjem til mig en weekend, og jeg kunne tydeligt mærke på ham, at det var svært at skulle sige det. Men jeg forstår det virkelig godt. Hellere misse et par ugers 'X Factor' end at skulle gå et helt år om i skolen, siger Magnus Lasse Petersen.

Aksels beslutning om at trække sig fra duoen går dog ikke ud over deres venskab, forsikrer Magnus Lasse Petersen.

- Nej, vi er stadig rigtig gode venner. Det ændrer beslutningen ikke noget ved. Aksel er uden sammenligning det bedste, jeg har fået ud af 'X Factor', siger han.

- Prøvede du at overtale ham til at vælge 'X Factor'?

- Nej, det gjorde jeg ikke. Jeg vil ham kun det bedste. Og jeg blev på ingen måde sur, selvom hans beslutning jo også går ud over mig. Havde vi ikke være så gode venner, er det ikke sikkert, at jeg havde taget det så pænt, erkender Magnus Lasse Petersen.

Malplaceret og medicineret: Sådan har Magnus det nu

'X Factor' er tilbage i fjernsynet 15. maj efter den lange coronapause. Finalen skulle oprindeligt være afholdt 3. april, men er afvikles i stedet 23. maj.

Aksel Skjoldaa Kempfs beslutning om at trække sig betyder, at Ankerstjerne nu kun har gruppen Smokey Eyes tilbage.

På Instagram begræder han de to gutters farvel.

'Arh, pis... Knap så festlig nyhed... føltes jo som om, at de var ‘meant to be’. Det hele gik op i en højere enhed med dem. De var to solister, da jeg satte dem sammen, men de var en enhed, da de stod der foran hele Danmark i liveshows. Derfor er det også en noget amputeret følelse ikke at måtte følge historien til dørs... - Jeg ønsker mine drenge det bedste fremover. Det skal nok gå dem godt. De er noget særligt','skriver han i sit seneste opslag.

Står overfor ubærligt valg