Ærlig brystbombe: Fyrene skal sætte mig på plads

Realitybaben Maja Bebe har lige droppet en fyr, der med hendes ord var 'for sød'. I stedet vil hun have en mand, der kan fortælle hende, hvor skabet skal stå

Maja Bebe afslører, hvornår hun skal have lavet sine bryster endnu større. Video/redigering: Christian Ørtoft

20-årige Maja Bebe blev kendt for sin flotte numse, da hun deltog i 'Paradise Hotel', og efter realitydebuten har hun suppleret det velformede bagparti med et par silikonebryster.

Men trods sin flotte krop har Maja Bebe stadig ikke fundet manden i sit liv. Hun har mange krav til sine bejlere, og senest har hun droppet en fyr for at være for sød.

- Jeg har brug for en, der er sjov og som kan sætte mig lidt på plads, for jeg taler rigtig meget, og jeg kan godt være lidt højrøstet, indrømmer hun til Ekstra Bladet.

Maja Bebe, da hun i sidste uge indtog den røde løber til Reality Awards. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Paradise-babe på jagt: Hvem vil være min kæreste?

Og rækken af krav stopper ikke der.

- Jeg søger egentlig bare en fyr, som er sød, sjov og god ved børn og dyr. Selvfølgelig vil det også være et plus, hvis det er en, som har udseendet med sig, men det er ikke det, jeg går så meget efter længere. Det indre tæller mere end det ydre, sagde hun tidligere på året til Ekstra Bladet.

- Han må også gerne være trænet, og jeg har en svaghed for blå øjne, så det vil være et plus. Og så er jeg ikke så god til fyre med tatoveringer.

Vild med 'almindelige' fyre
I starten af april får danskerne mulighed for at se Maja Bebe i deres tv igen. Hun er aktuel i programmet 'Divaer i junglen' sammen med blandt andre Fie Laursen, 'Paradise'-Caroline og Janni Ree.

Foto: Olivia Loftlund Film, tv & radio Realitydrama i junglen: De onanerede foran mig

Udover de kendte reality-divaer, er der også fire almindelige mænd med i junglen. Men der var heller ikke nogle af dem, der faldt i Maja Bebes smag.

- Det var fedt for mig, at der var normale mænd, for de var så nede på jorden og helt almindelige at snakke med. Men der er ingen af fyrene, der har kærestepotentiale, slår hun fast.

Kærestejagt på pause
Efter eventyret i Ecuadors jungle er Maja Bebe vendt hjem til Esbjerg med en ny strategi for, hvordan hun skal finde sin næste kæreste.

- Jeg har sat kærestejagten på standby, for hvis man leder efter det, så kommer det ikke. I stedet venter jeg på, at det kommer, når jeg mindst venter det, erkender hun.

- Jeg kan mærke på mig selv, at der er nogle ting, som jeg skal have styr på, inden jeg finder en kæreste. Jeg leder efter et værelse og et arbejde i København, så jeg er ret stresset lige nu. Kæreste kommer i anden række.

Foto: Anthon Unger/Ekstra Bladet Danske kendte Paradiso-babe skal have lavet større bryster

Se videoen øverst i klippet, hvor Maja Bebe afslører, hvornår hun skal have lavet sine bryster endnu større.

49 kommentarer
Vis kommentarer