Afgjort: Vender aldrig tilbage

Chris Noth kan nu officielt ikke vende tilbage til serien 'The Equalizer', da hans karakter er blevet slået ihjel

Chris Noth er primært kendt for sin rolle i 'Sex and the City'. Foto: Diego Corredor/Ritzau Scanpix
Chris Noth er primært kendt for sin rolle i 'Sex and the City'. Foto: Diego Corredor/Ritzau Scanpix
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Den amerikanske skuespiller Chris Noth, der især er kendt for rollen som Mr. Big i 'Sex and the City', blev i vinter omdrejningspunkt for en række alvorlige anklager om seksuelle overgreb.

Anklagerne mod ham har siden kostet ham både rollen i 'Sex and the City'-opfølgeren, 'And Just Like That', samt flere andre jobs, og nu har krimiserien 'The Equalizer', der også fyrede skuespilleren i kølvandet på anklagerne, taget den ultimative konsekvens.

Ifølge The Hollywood Reporter, der også i sin tid var de første til at beskrive anklagerne mod Chris Noth, har serien nemlig nu valgt at tage livet af hans karakter.

Noth spillede i 'The Equalizer' rollen som William Bishop, der er en form for mentor for hovedkarakteren, Robyn McCall, som spilles af Queen Latifah.

Men i det seneste afsnit af serien får man ifølge The Hollywood Reporter at vide, at Bishop, der har været væk nogle måneder for at efterforske en sag, er død i et flystyrt.

Dermed er det altså afgjort, at Chris Noth ikke igen bliver en del af serien.

Overgreb og trusler
Anklagerne mod Chris Noth kommer fra flere kvinder, der på forskellige tidspunkter har oplevet, at han har udsat dem for seksuelle overgreb.

En af kvinderne er hans tidligere kæreste Beverly Johnson, der blandt andet har fortalt, at skuespilleren flere gange truede hende på livet og udsatte hende for vold.

Chris Noth har afvist anklagerne flere gange.

'Historien er en fabrikation, og de påståede situationer er hele vejen igennem som dårlig fiktion', har en talsperson for Chris Noth tidligere udtalt.

--------- SPLIT ELEMENT --------

Zentropa har et Z som logo ligesom Vladimir Putin. Bør de skifte logoet ud, ligesom mediet Zetland har gjort? Det svarer Peter Aalbæk på i ugens udgave af 'Revolver'. Lyt med herunder eller i din podcast-app.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+