Afslørede pinlig sex-oplevelse på tv: Her er historien bag

Det var akavet, siger Emilie, der i går afslørede, at hun havde haft sex i en lufthavn

Kønne Emilie har intet imod at fortælle sine mere intime historier. Hør hvordan og hvorfor hun stalkede en ekskæreste her. Video/Redigering: Anthon Unger/Kristian Hansen
Følg Film og tv

Hvem har haft sex i en lufthavn?

Det skulle fyrene i 'Love Island' gætte i gårsdagens afsnit, og det rigtige svar var 22-årige Emilie Thorup. Den kønne blondine fortalte dog ikke historien bag på tv-skærmen, men det gjorde hun, da Ekstra Bladet mødte hende på Gran Canaria få dage før programmets start.

Dansk reality-babe: Jeg stalkede min flirt

Her fortalte hun, at det havde været en ualmindeligt mærkelig oplevelse.

- Jeg skulle på studietur til Malta og være i Københavns Lufthavn. Jeg så noget til en fyr, som boede i Roskilde, og han var pissestiv, fordi det var fredag. Men han kom så ud til lufthavnen, hvor vi havde sex på handicaptoilettet, sagde hun.

- Det var akavet. Han sad på toilettet så fint, og jeg skulle sætte mig op, men så begyndte toilettet at skylle ud. Det skete op til flere gange, og det dræbte det fuldstændigt.

Emilie Thorup er deltager i 'Love Island'. Foto: Anthon Unger
Emilie Thorup er deltager i 'Love Island'. Foto: Anthon Unger

Efterladt på toilettet
Så skulle man tro, at det ikke kunne blive værre. Men det kunne det.

- Han var lige ved ikke at kunne nå det sidste tog hjem til Roskilde, så han efterlod mig siddende der på handicaptoilettet nede i kælderen, hvor jeg bare kunne tænke 'super', griner hun.

Hvad er 'Love Island'

'Love Island' har kørt i fire sæsoner i Storbritannien, hvor programmet har manifesteret sig som de tabloide mediers yndlings-show nummer ét.

Efter en ordinær første sæson med 'blot' 500.000 seere er programmet kun vokset i popularitet. I den fjerde sæson så hele fire millioner briter med.

I 'Love Island' prøver ti unge mænd og kvinder at finde kærligheden. De danner par og sover under samme tag i små to måneder. Løbende kommer nye deltagere ind. Og her får man at se, om parrenes relationer er stærke nok til at modstå fristelserne. Den, der ikke har en partner, ryger hjem til Danmark.

I modsætning til andre programmer er seerne hjemme i stuerne med til at træffe en lang række beslutninger i relation til programmet via en app, da der kun går 24-48 timer, fra tingene sker, og til de vises på tv.

Emilie danner netop nu par med Nikolaj Würtz i 'Love Island', og han har i det hele taget fundet sig en frisk pige, der godt kan lide at give den gas. Da Ekstra Bladet spørger til hendes bedste oplevelse nogensinde, svarer hun.

- Da jeg blev student. Jeg drak to rammer, altså 48 øl, på studenterkørslen. Vi spiste så meget mad, at det lagde en god bund. Jeg var bare megagodt kørende. Det at blive student må være første gang, jeg har haft den der følelse af at have nået en milepæl, fortæller hun.

Hvordan det går Emilie i 'Love Island' kan ses på TV3 og Viaplay alle ugens dage.

Ekstra Bladet på Gran Canaria

Ekstra Bladet er inviteret Gran Canaria af TV3, der står bag den danske udgave af 'Love Island'.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time