Annonce:
Annonce:

Afsløring: Konkurrenten hapser 'Paradise'-vinder

Sidste år blev hun hyldet som vinder af 'Paradise Hotel'. Nu skal Simone Hvenegaard tørne ud på Kanal 4 sammen med en række andre tidligere paradisoer

Her vinder Simone 'Paradise'-finalen. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger bliver hun nu en del af en del af 'Ex on the Beach'.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Discovery Networks, der står bag blandt andre Kanal 4, 5 og 9, har meldt sig ind i kampen om Danmarks realityglade seere.

Tidligere på året offentliggjorde Discovery Networks således, at man har investeret i det britiske realityprogram 'Ex on the Beach', og Ekstra Bladet kan nu afsløre, at man også har hentet særdeles garvede realitykræfter ind for at sikre underholdningen.

Intet mindre end fem tidligere 'Paradise Hotel'-deltagere har som minimum takket ja til et skifte til TV3's konkurrent.

Kasper 'Fløde' skal fremover tørne ud for Kanal 4. Foto: Anthon Unger
Kasper 'Fløde' skal fremover tørne ud for Kanal 4. Foto: Anthon Unger

Vinder iblandt
Det mest kendte navn er formentlig vinderen af sidste års 'Paradise Hotel', Simone Hvenegaard, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger kortvarigt er en del af programmet.

Simone Hvenegaard og med-paradisoen Philip May blev kærester i starten af 2017, men gik siden fra hinanden blot for at finde sammen igen. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Philip May ikke en del af programmet.

Shanne røg ud af 'Paradise Hotel' som den første. Foto: Anthon Unger
Shanne røg ud af 'Paradise Hotel' som den første. Foto: Anthon Unger

Annonce:

Udover den kønne blondine er også scorekongen fra 2016-sæsonen Kasper 'Fløde' Madvig, finalisten fra 2017 Thomas Ludvigsen, Mads Niebur fra 2015-sæsonen og Shanne Vega, der sidste år røg ud af 'Paradise Hotel' som den første, med blandt deltagerne.

Optagelserne til programmet er for længst overstået, og det skete ifølge Realityportalen med Nikita Klæstrup og komikeren Daniel Hoff som værter. Denne oplysning har ikke været muligt at få bekræftet.

Nikita Klæstrup skal ifølge Realityportalen være vært for 'Ex on the Beach'. Foto: All Over
Nikita Klæstrup skal ifølge Realityportalen være vært for 'Ex on the Beach'. Foto: All Over

Discovery: Ikke bevidst
Hos Discovery Networks bekræfter man, at de tidligere 'Paradise Hotel'-deltagere bliver en del af programmet, som kommer til at bestå af 24 deltagere.

Dog understreger programdirektør Anne Garlich, at man ikke bevidst er gået efter garvede realityfolk.

Annonce:

- Når vi forelskede os i mulige deltagere til programmet, så skulle vi selvfølgelig også have fat i deres ekskærester. Med andre ord har relationerne i sidste ende bestemt, hvem de 24 deltagere skulle være. Om deltagerne har medvirket i andre programmer var ikke afgørende, for når de dukker op som tråde i det store edderkoppespind, så blev de vigtige for vores historie i ’Ex on the beach’, skriver hun til Ekstra Bladet i en mail.

Anne Garlich fortæller videre, at man iværksatte et større hemmelighedskræmmeri for at holde ekskæresterne hemmelige over for hinanden.

- Det har også betydet, at castingen til dette program er fuldstændig anderledes og nytænkende, end det er tilfældet med andre klassiske realityformater. Man kan vel bedst forklare det som et stort detektivarbejde, hvor vi gik i gang med at sammensætte det helt rigtige edderkoppespind af gamle og nye relationer, fortæller hun.

'Ex on the beach' får premiere i Danmark senere på sommeren.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:

... SE BILLEDERNE

Annonce:
Annonce: