Annonce:
Annonce:

Afviser pension: - Det har jeg ikke tid til

Selvom Bille August efterhånden har nået den normale pensionsalder, har han ingen planer om at drosle ned

Bille August, der er aktuel med filmen 'Kysset', har ikke planer om pension lige foreløbig

Bille August har ikke tid til at gå på pension.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

- Der er altid projekter.

Ordene falder prompte fra 74-årige Bille August, da Ekstra Bladet onsdag aften møder ham på den røde løber til premieren på hans nyeste film, 'Kysset', og spørger ham ind til fremtiden.

Selvom den rutinerede filmmand efterhånden har opnået det meste af det, man kan opnå i branchen, og selvom han har nået en alder, hvor mange andre mennesker går på pension - eller i hvert fald for alvor begynder at tænke på det - så er det slet ikke tanker, han gør sig.

- Nej. Jeg har ikke tid til det, lød det med et smil fra ham.

Bille August havde taget sin yngste søn, Albert Amadeus, med på den røde løber, mens de andre børn holdt sig bag fotografernes kameraer. Foto: Kenneth Meyer
Bille August havde taget sin yngste søn, Albert Amadeus, med på den røde løber, mens de andre børn holdt sig bag fotografernes kameraer. Foto: Kenneth Meyer
 

'Vidunderligt'
Ekstra Bladets anmelder var meget imponeret over filmen 'Kysset', hvor han kvitterede med fem stjerner og tilgav August for de fejlskud, han trods alt også har lavet i sin lange karriere.

Selv er Bille August også godt tilfreds med filmen, og han glæder sig til at vise den frem for verden.

Annonce:

- Det er skønt. Jeg har ventet længe på dette moment, og det er dejligt. Det er en stor aften, når vi har arbejdet på projektet så længe, og pludselig kan man se filmen sammen med publikum. Det er vidunderligt, lød det fra instruktøren, som især glædede sig til at opleve, hvordan en helt fyldt biografsal tog imod filmen.

'Kysset' har Esben Smed og Clara Rosager i hovedrollerne og Lars Mikkelsen, David Dencik samt Rosalinde Mynster i bærende roller.

Filmen, der har premiere 23. februar, er et kærlighedsdrama frit efter den østrigske forfatter Stefan Zweigs roman ’Utålmodige Hjerter’ fra 1939, som Bille August selv har ført pennen på og omskrevet til danske forhold.

Dronning Margrethe gav for et par uger siden et stort interview til Weekendavisen, hvor hun fortalte om sit forhold til det engelske kongehus, cigaretter og 'The Crown'. Hør mere i 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: