Annonce:
Annonce:

Afvist flere gange: Nu går stor drøm i opfyldelse

Camilla Sofie Dalsgaard har længe drømt om at være med i 'Vild med dans'. Nu går drømmen i opfyldelse

Camilla Sofie Dalsgaard har længe drømt om at blive en del af 'Vild med dans'. Nu er drømmen endelig gået i opfyldelse. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix
Camilla Sofie Dalsgaard har længe drømt om at blive en del af 'Vild med dans'. Nu er drømmen endelig gået i opfyldelse. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Siden hun var helt lille, har Camilla Sofie Dalsgaard drømt om at være med i 'Vild med dans' som professionel danser, og efter flere år, hvor hun har gjort kur til TV 2, sker det endelig, når kanalen blænder op for en ny sæson af danseprogrammet 10. september.

Det afslører hun over for Ekstra Bladet.

- Det har været en kæmpedrøm for mig at blive en del af 'Vild med dans'-familien i mange år, og nu går det i opfyldelse, siger hun til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Jeg har været i dialog med TV 2 ad flere omgange gennem årene, hvor jeg har givet udtryk for, at jeg meget gerne ville være en del af holdet. Men det har ikke kunnet lade sig gøre, fordi de har haft de dansere, de skulle bruge. Men nu kom en åbning pludselig, og så sagde jeg selvfølgelig ja med det samme. Jeg er meget glad og føler mig meget heldig, siger hun videre.

Soffie Dalsgaard ses her med sin mand Jesper Dalsgaard, der er Camillas  Foto: Mogens Flindt
Soffie Dalsgaard ses her med sin mand Jesper Dalsgaard, der er Camillas Foto: Mogens Flindt

Annonce:

Selvom Camilla Sofie Dalsgaard bliver ny på 'Vild med dans'-gulvet, så kommer det ikke til at føles helt nyt for hende, fortæller hun.

- Jeg har jo været med på sidelinjen i mange år, da min mor var med i programmet, så jeg kender mange fra produktionen og mange af danserne, så på den måde er det lidt som at komme hjem.

Programmet er nemlig langtfra fremmed for den 30-årige danser. Hendes mor, Soffie Dalsgaard, der ejer danseskolen Soffie Dance Studio, har tidligere deltaget som professionel danser, og Camilla har derfor været i studiet masser af gange og kender også de andre professionelle dansere rigtig godt.

Her ses holdet af professionelle dansere i årets 'Vild med dans'. Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Her ses holdet af professionelle dansere i årets 'Vild med dans'. Foto: Henrik Ohsten/TV 2

- Hvordan har din mor det med, at du nu fører familietraditionen videre?

- Min mor er meget stolt. Jeg tror også, det er sjovt for hende at se mig blive en del af noget, som også har været en stor del af hendes liv, siger hun og fortsætter:

Annonce:

- Jeg ved selvfølgelig også godt, at det bliver hårdt, og at det kommer til at kræve tid, men som hun også siger, så er oplevelsen så fed, at det er det hele værd, og min mor under mig virkelig, at jeg nu får mulighed at være med.

Her er de 12 professionelle dansere i årets 'Vild med dans'

Thomas Evers Poulsen

Thomas Evers Poulsen går på gulvet for 16. gang. Han har vundet 'Vild med dans' tre gange - den allerførste sæson i 2005 med skuespiller Mia Lyhne, i 2015 med skuespiller Ena Spottag og senest i 2020 med skuespiller Merete Mærkedahl.

Silas Holst

Silas Holst fik sin debut i 2008 og har vundet tre gange – i 2011 med skiløber Sophie Fjellvang Sølling, i 2014 med daværende vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl og i 2019 med skuespiller Jakob Fauerby. Silas Holst danser sin niende sæson.

Morten Kjeldgaard

Morten Kjeldgaard fik sin 'Vild med dans'-debut i 2009, og i år går han på gulvet i sin tiende sæson. I 2016 vandt han med bokseren Sarah Mahfoud.

Mads Vad

Mads Vad tager sin 15. sæson på gulvet. Han har vundet to gange: Første sejr kom i 2010 med vejrvært Cecilie Hother og anden sejr i 2013 med bordtennisspiller Mie Skov.

Asta Björk

Asta Björk fik sin debut i ’Vild med dans’ i 2018, hvor hun gik hele vejen til sejren med skuespiller Simon Stenspil. Denne sæson bliver hendes fjerde.

Claudia Rex

Efter nogle års pause med fokus på karriere og familie er Claudia Rex tilbage med sin ottende sæson i ’Vild med dans’. Hun har vundet én gang tidligere - det var i 2012 med tv-vært Joakim Ingversen.

Martin Parnov Reichhardt

Martin Parnov Reichhardt debuterede i 2019 i 'Vild med dans' og danser med for tredje gang.

Karina Frimodt

Karina Frimodt fik sin debut i ’Vild med dans’ i 2010, og hun danser med for 11. gang.

Mille Funk

Mille Funk fik sin debut i 'Vild med dans' i 2015 og er i år med for syvende gang.

Jenna Bagge

Jenna Bagge fik sin debut i 'Vild med dans' i 2014 og danser i år sin ottende sæson.

Malene Østergaard

Malene Østergaard dansede med i 2012, 2013 og 2020 – dette bliver hendes fjerde sæson.

Camilla Sofie Dalsgaard

30-årige Camilla Dalsgaard får sin debut i ’Vild med dans’ i år, men konceptet er ikke helt fremmed for hende. Hendes mor, Soffie Dalsgaard, har tidligere deltaget som professionel danser, og Camilla har derfor været i studiet masser af gange og kender også de andre professionelle dansere rigtig godt.

Kilde: TV2

Oplevelsen tæller
- Hvordan har du det med at skulle være det nye ansigt i et program, hvor der jo er mange profiler?

- Selvom det er en konkurrence, er det jo også et underholdningsprogram. Selvfølgelig har alle en drøm om at gå hele vejen, men for mig er den største sejr ikke at slå de andre, men at man udvikler den nydanser, man får i hænderne, siger hun.

Camilla Sofie Dalsgaard ved endnu ikke, hvem hun får som partner, når det går løs med 'Vild med dans' til september.

- Jeg er megaspændt på, hvem det bliver. Jeg har ikke en præference for, om det skal være en sportsstjerne, en skuespiller eller noget helt tredje. Jeg vil bare være glad for den partner, jeg får, og er glad for at kunne få lov til at være med til at involvere vedkommende i danseverdenen.

'Vild med dans' 2021 får premiere på TV 2 PLAY og TV 2 fredag 10. september 2021.

Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller er igen i år værter på 'Vild med dans'. Det er fjerde gang, de to kvinder står side om side på hele Danmarks dansegulv.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

NU TALER HAN

NU TALER HAN

NU TALER HAN

NU TALER HAN

NU TALER HAN

NU TALER HAN

NU TALER HAN

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: