Annonce:
Annonce:

- Alt er oppe i luften lige nu

Felix Smith tager tingene, som de kommer - og har nye projekter i ærmet

Felix overvejer fremtiden: Karrieren blev ramt af corona
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Siden 2003 har Felix Smith været at finde på diverse forskellige tv-programmer som vært. I 2019 sagde han op på TV 2 for at forfølge en stor drengedrøm som vært på den danske version af bilprogrammet 'Top Gear'.

Men som så mange andre i blandt andet tv-branchen har coronakrisen også ramt ham. Derfor er han også meget åben over for nye eventyr efter sin hjemkomst fra optagelserne til 'Over Atlanten'.

Dog skulle han også vænne sig til, at kalenderen var tom, og der var lige pludselig tid til at stoppe op og se sig omkring. Men timingen er held i uheld, for Felix Smith annoncerede kort efter sejlturen, at han og kæresten, Marie Schmidt, har valgt at gå fra hinanden, og derfor passer det tv-værten godt med et hul i kalenderen til at få styr på nogle praktiske ting.

Annonce:

- Der er ikke sket så meget, siden jeg kom hjem fra 'Over Atlanten'. Lige nu koncentrerer jeg mig om min skilsmisse og om at finde et nyt sted at bo og sådan nogle ting, så lige nu er det meget godt, at der ikke er et fast arbejde, fortæller Felix Smith til Ekstra Bladet.

Hvor Felix flytter hen, vides endnu ikke, da det tidligere par først skal have solgt deres hus. Men selvom Felix sagde op på TV 2 efter ni år på skærmen, glæder han sig over, hvad fremtiden måske bringer.

Rimelig åben
- Jeg tror, at jeg er rimelig åben, og på den måde er det jo et meget berigende sted at være. For når det hele alligevel er oppe i luften, må vi se, hvor det hele lander, lyder det.

Derfor er der heller ikke meget, som endnu er planlagt, men der er lagt noget i støbeskeen.

- Jeg forholder mig åbent og ser, hvad der sker. Nu går jeg og lave en masse forskellige ting, som ikke har så meget med fjernsyn at gøre. Det er egentligt også meget rart, fortæller han, men hvad han går og arbejder på, ønsker han at holde for sig selv for nu.

Annonce:

- Der er andre ting, som er i gang, som ligger inden for nogle andre brancher, end hvad jeg ellers har bevæget mig i. Så det er også meget spændende, afslutter han.

Deltagerne i programmet fik løn af produktionen, da de sejlede over Atlanten, og Lars Løkke Rasmussen fik også løn fra Folketinget, mens han deltog i programmet.

'Over Atlanten' havde premiere 11. april på Kanal 5 og kan ses og streames på streamingtjenesten discovery+ hver søndag. Deltagerne i år er: politiker Lars Løkke Rasmussen, eks-svømmer Sarah Bro, kok Umut Sakarya, kagebogsforfatter Ditte Julie Jensen, tv-vært Felix Smith og skuespiller Johannes Nymark.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: