Amalie Dollerup i trekantsdrama

'Badehotellet'-stjernen viser helt nye sider i Discoverys kommende thrillerserie 'Dopamin', som også har den norske superstjerne Josefine Frida på rollelisten

Amalie Dollerup og Josefine Frida spiller to sygeplejersker, som bliver bedste veninder, men inden længe tager livet en uventet drejning. Stillfoto: Andreas Raun/Discovery Networks Danmark/Free
Amalie Dollerup og Josefine Frida spiller to sygeplejersker, som bliver bedste veninder, men inden længe tager livet en uventet drejning. Stillfoto: Andreas Raun/Discovery Networks Danmark/Free
Følg Film og tv

Begær møder mord og manipulation i Discovery Danmarks nye fiktionsserie, 'Dopamin', der er løst inspireret af krimisager fra virkelighedens verden.

Serien udspiller sig på det fiktive sygehus Limfjordens Universitetshospital, der pludselig rammes af en række uventede dødsfald.

I seriens centrale roller ses 'Badehotellet'-stjernen Amalie Dollerup, der kommer til at vise helt nye sider af sig selv i rollen som sygeplejersken Maiken, der kæmper med både karrieren og kærligheden.

Det annoncerer Discovery Danmark i en pressemeddelelse.

I serien flankeres Amalie Dollerup af Jonathan Harboe, som spiller læge og kæreste med Maiken.

Parrets verden bliver dog vendt på hovedet, da den norske sygeplejerske Ida begynder på afdelingen.

Hun spilles af den norske superstjerne Josefine Frida, som fik sit helt store gennembrud i kultserien 'Skam', hvor hun spillede den populære gymnasiepige Noora.

Også Ellen Hillingsø er på rollelisten i serien, der beskrives som et psykologisk trekantdrama, der pludselig tager en dyster drejning med livet som indsats.

- Det er med stolthed, at vi kan præsentere en række af så talentfulde skuespillere, der bringer internationalt islæt til en dansk tv-serie, siger Discovery Danmarks programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup, i pressemeddelelsen.

'Dopamin' får premiere på Kanal 5 og streamingtjenesten Discovery+ i foråret 2022.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til Ekstra Bladets nye podcast 'Kvindetribunalet' med Anna Thygesen herunder eller i din podcastapp. I denne uge handler det om Cecilie Beck og Inger Støjberg.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.