Annonce:
Annonce:

Anklaget for seksuel chikane: Nu koster det ham jobbet

Noel Clarke har afvist anklagerne fra de 20 kvinder

Noel Clarke modtog 10. april en eftertraget BAFTA-pris. To uger sender blev den flået fra ham igen. Foto: BAFTA/Ritzau Scanpix
Noel Clarke modtog 10. april en eftertraget BAFTA-pris. To uger sender blev den flået fra ham igen. Foto: BAFTA/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Den britiske skuespiller Noel Clarke gik fra top til bund på rekordfart, da 20 kvinder - flere med navn og billede - for nylig stod frem i The Guardian og fortalte om en række seksuelle krænkelser, skuespilleren ifølge dem havde begået.

Kort inden havde 45-årige Clarke ellers modtaget det eftertragtede trofæ i BAFTA-prisuddelingens æres-kategori bedste britiske bidrag til filmmediet. Den pris blev lynhurtigt taget fra ham igen efter anklagerne, men nu bliver han ramt af en ny nedtur.

Sky bekræfter over for flere medier - heriblandt Variety, Deadline og Daily Mail - at man har trukket stikket på tv-serien 'Bulletproof', som Noel Clarke både står bag og spiller hovedrollen i.

Den britiske tv-serie har været populær siden premieren i 2018, og der var allerede bestilt en fjerde sæson, som var i de tidlige stadier af produktionen.

Annonce:

Siden de grove anklager mod Noel Clarke kom frem, har Sky dog sat alle produktioner med skuespilleren på pause og haft haft store diskussioner omkring seriens fremtid. Og nu er tv-giganten altså kommet frem til, at man ikke ønsker at arbejde yderligere med ham.

Nye anklager
Ifølge Variety overvejede Sky flere muligheder - blandt andet at skrive Noel Clarkes karakter ud af serien eller finde en ny skuespiller til at overtage rollen.

Da han er hovedperson og en stor del af serien, som han i øvrigt også har været med til at lave, valgte man dog at trække stikket i stedet for.

Ifølge mediet skyldes beslutningen ikke kun historien i The Guardian. 'Bulletproof'-produktionsselskabet Vertigo satte efter anklagerne en undersøgelse i gang af forholdende på serien, og den undersøgelse - der ikke er færdiggjort endnu - skulle have fået nye anklager frem i lyset.

Afviser alt

Noel Clarke afviser alle anklagerne, som du kan læse mere om her. Det skete i en skriftlige udtalelse til The Guardian, da anklagerne kom frem.

'I min 20 år lange karriere har jeg ønsket at inkludere og skabe diversitet som en del af mit arbejde, og jeg har aldrig fået en klage. Hvis nogen, som har arbejdet sammen med mig, nogensinde har følt ubehag eller mangel på respekt, vil jeg komme med min dybeste undskyldning,' skrev han og fortsatte:

'Jeg afviser på det kraftigste alle anklager om upassende seksuel opførsel, og jeg har i sinde at forsvare mig selv mod disse falske anklager.'

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: