Færre zappede over på 'X Factor'

Dan Rachlin efterlyser mere drama dommerne i mellem

Den oprindelige dommetrio er tilbage, men det har ikke haft den store indvirkning på seertallet i 'X Factor'. (Foto: Mogens Flindt).
Den oprindelige dommetrio er tilbage, men det har ikke haft den store indvirkning på seertallet i 'X Factor'. (Foto: Mogens Flindt).

DR scorer stadig masser af seere på talentshowet 'X Factor'. Men sidste uges liveshow trak lidt færre danskere til end ugen før. 1.514.000 så med på første del af liveshowet i fredags. Ugen før var tallet 1.545.000.

Hvis DR i resten af sæsonen vil sikre sig en god bid af seer-kagen, skal der mere gang i dramaet, de tre dommer i mellem. Det mener i hvert fald tv- og radiovært Dan Rachlin.

Lina Rafn til ManBand: I er ikke normale

- Konflikterne har manglet i år, og konflikter mellem dommerne skal der til, siger Dan Rachlin.

- Det skal der bl.a. fordi, konflikterne viser os, at dommerne er dedikerede, og at de kæmper hudløst til sidste blodsdråbe for deres deltagere, forklarer han.

- Og så er det jo krigene, vi husker. Når Remee eller Blachman truer med at gå, eller når Lina Rafn græder.

'X Factor'-Fie: Jeg var ved at skide en grøn gris

Dan Rachlin tror dog, at der kommer mere smæk for skillingen i de næste shows.

I anden halvdel af fredagens 'X Factor' zappede lidt flere over på showet. 1.553.000 så således med, da Lina måtte sende Mathias hjem. Der er langt til rekord-showet fra 2010, hvor hele 2.060.000 danskere så med, da countrygruppen The Fireflies røg ud.

Lina Rafn: Mathias ville springe fra X FactorMathias om Linas påstand: Jeg ville ikke springe fra

Sidste år kiggede 1.416.000 danskere med, da 'X Factor' sendte sæsonens andet liveshow. Året før - i 2012 - var tallet helt oppe på 1.715.000.