Ay caramba! Knaldeprogrammet får vanvittig luksusvilla

Der bliver masser af plads at boltre sig på og udsigt over Atlanterhavet, når 'Ex on the Beach' vender tilbage

Følg Underholdning
Følg Film og tv

Realityprogrammet 'Ex on the Beach' har allerede budt deltagerne på luksusvillaer i Mauritius og Grækenland, men intet kommer i nærheden af, hvad deltagerne i den fjerde sæson kan boltre sig i.

Det har Ekstra Bladet med egne øjne kunnet konstatere i Brasilien, hvor optagelserne netop nu finder sted.

Danske realitystjerner flytter sammen

En syv meter høj port danner ramme om indgangen til villaen, så selv den mest bredskuldrede realitydeltager ubesværet kan komme indenfor. Det er den største og mest rummelige villa i programmets danske historie.

I den kommende måned skal unge danskere drikke, feste og hygge sig i Brasiliens bagende hede, alt imens spøgelser fra fortiden ankommer til villaen.

doc784onasu4g0t9itpekv.jpg

Masser af sex
'Ex on the Beach' har gået sin sejrsgang herhjemme, siden Kanal 4 kunne vise den første sæson i efteråret 2018. Siden er det blevet til yderligere to sæsoner, og altså nu med en fjerde på vej.

Deltagerne kan intet vinde i programmet, hvilket dog ikke gør det mindre interessant at følge med. For produktionsselskabet har haft for vane at finde meget lidt blufærdige unge mennesker til programmet, hvilket har medført, at det flere gange er blevet omtalt 'knaldeprogrammet'.

doc784on8298mqzmhpce3e.jpg

Det betyder dog ikke, at 'Ex on the Beach' har været forskånet for uheldige sager. Eksempelvis medførte det hård kritik på sociale medier, at deltageren Mark Bøgelund, der er far til to børn, forud for sæson to proklamerede, at han nægtede at bruge kondom, når han havde sex med en kvinde, og at prævention måtte være kvindens ansvar.

Tv-kendis helt knust: - Der var ingen anden udvej

Kvinder blev høvlet ned
I forbindelse med de lystige lege på lagnerne er de kvindelige deltagere også flere gange kommet under beskydning. Det fortalte blandt andre Amanda Mogensen, da hun deltog i programmets anden sæson. Efter at have haft sex på tv kunne hun på sociale medier læse sig omtalt som 'slidt' og 'ikke noget værd'.

- Det er alt muligt(der står, red.) - at der ikke er nogen, der gider have mig, har hun tidligere fortalt til Ekstra Bladet, hvor hun fortalte, at det havde været voldsomt at læse med.

doc784on80thhv1jog6eekv.jpg

Også førnævnte Mark Bøgelund undrede sig i den forbindelse voldsomt.

- Jeg synes, det er mærkeligt. Det er ganske naturligt at have sex. Du skal ikke komme og fortælle mig, at pigerne og drengene (der skriver, red.) er så fucking hellige, at de ikke selv gør det. Det er naturligt, men er det, fordi hun knalder på tv, at de ser hende som billig? Jeg forstår det ikke, sagde Mark Bøgelund til Ekstra Bladet og forklarede, at han selv blev hyldet.

doc784on834tdi6ioe4jv.jpg

Reality-babe sletter alle spor

Det vides endnu ikke, hvornår den nye sæson af 'Ex on the Beach' får premiere. Optagelserne er godt i gang.

Ekstra Bladet inviteret til EOTB

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU