Benhård dom over dansk realitydeltager: Spydig og egoistisk

Alt virkede rosenrødt, da Cindy stemplede ind i 'Love Island' og mødte Jamie. Men her få dage senere er hun ved at have fået nok

Jamie Eschen var ét stort smil, da Cindy Philipp for nylig tjekkede ind i 'Love Island'-villaen.

Han havde flere gange forsøgt at score netop Cindy hjemme i Danmark - dog uden held. Og ikke meget tyder på, at det ændrer sig i 'Love Island', hvor Cindy åbner op i en samtale med Josefine, så Jamie i den grad får med grovfilen.

- Der er nogle sider af ham, jeg har set de sidste par dage, som jeg ikke kan lide. Jeg synes, han har vist sig fra en negativ side, og en side som jeg ikke føler er særligt tiltrækkende, siger Cindy i den fortrolige samtale, som du kan se over artiklen.

Hvad er 'Love Island'

'Love Island' har kørt i fire sæsoner i Storbritannien, hvor programmet har manifesteret sig som de tabloide mediers yndlings-show nummer ét.

Efter en ordinær første sæson med 'blot' 500.000 seere er programmet kun vokset i popularitet. I den fjerde sæson så hele fire millioner briter med.

I 'Love Island' prøver ti unge mænd og kvinder at finde kærligheden. De danner par og sover under samme tag i små to måneder. Løbende kommer nye deltagere ind. Og her får man at se, om parrenes relationer er stærke nok til at modstå fristelserne. Den, der ikke har en partner, ryger hjem til Danmark.

I modsætning til andre programmer er seerne hjemme i stuerne med til at træffe en lang række beslutninger i relation til programmet via en app, da der kun går 24-48 timer, fra tingene sker, og til de vises på tv.

Hun fortsætter.

- Han har ikke gode manerer, og jeg synes, han kan være meget uhøflig og spydig nogle gange. Han er meget egoistisk og meget mand. Eller, det vil han gerne fremstå som. Sådan noget hader jeg, siger Cindy.

Jamie er alligevel ikke Cindys kop the. Foto: ANTHON UNGER
Jamie er alligevel ikke Cindys kop the. Foto: ANTHON UNGER

Samtidig føler hun, at Jamie tager hende for givet.

Det virker som om, Jamie udelukkende tror, at Cindy har meldt sig til programmet for at være sammen med ham, fortæller hun. Og det er ikke tilfældet. Hun er med i 'Love Island' for at finde kærligheden. Det er bare lidt svært, når den fyr, hun finder mest interessant, er taget.

- Jonas virker meget fast i hans situation med Ida, så jeg har svært ved at tage det første skridt, lyder det fra Cindy.

Se hele klippet over artiklen, hvor Cindy afslører, at hun føler, der er en form for kemi mellem hende og Jonas.

'Love Island' kan ses alle ugens dage på TV3 og Viaplay.