Annonce:
Annonce:

Birgitte fra 'Gift ved første blik' blev skilt - men har allerede en ny kæreste

Der er sket meget i Birgittes liv, siden hun i august opgav det arrangerede ægteskab med Martin

Birgitte fik en ny kæreste få måneder efter sin medvirken i 'Gift ved første blik'. Nu drømmer parret om at flytte sammen. Foto: Snowman Productions
Birgitte fik en ny kæreste få måneder efter sin medvirken i 'Gift ved første blik'. Nu drømmer parret om at flytte sammen. Foto: Snowman Productions
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Tirsdag aften afslørede Birgitte Nielsen og Martin Dam Asholm dét, som nok har stået klart for de fleste ’Gift ved første blik’-seere fra et temmelig tidligt tidspunkt – at den 52-årige selvudnævnte ’citygirl’ ikke var et match med country boy’en Martin.

- Der var overhovedet ikke nogen tvivl, slår hun fast overfor Ekstra Bladet.

- Vi var alt for forskellige, tilføjer hun og fortæller, at hun allerede havde truffet beslutningen om at blive skilt få dage efter, hun havde givet Martin sit ’ja’.

Annonce:

- Jeg havde nærmest allerede truffet beslutningen på bryllupsrejsen, men vi gav det en chance. Jeg ville hellere have smidt håndklædet i ringen, men Martin overbeviste mig om at fortsætte. Det så jo også bedre ud. Men det var meget høfligt mellem os, og vi talte heller ikke om de dybe følelser, for det syntes jeg ikke, kom hele Danmark ved. Men det er flot, at de unge par gjorde det, roser Birgitte.

Martin og Birgitte var meget begejstrede for hinanden på deres bryllupsdag. Siden gik det dog ned ad bakke. Foto: Nikolai Linares/DR
Martin og Birgitte var meget begejstrede for hinanden på deres bryllupsdag. Siden gik det dog ned ad bakke. Foto: Nikolai Linares/DR
 

Birgitte fra 'Gift ved første blik' fik taget kørekortet

Ny kæreste

Det kan godt være, at DRs kærlighedseksperiment ikke endte med at få Birgitte afsat. Men få måneder efter programmet var optaget, fandt hun selv en sød kæreste.

- Jeg mødte ham i januar til en middag hos nogle fælles bekendte. Det sker jo, når man mindst venter det! Han er 61 år og selvstændig, men han vil gerne være lidt anonym, efter han har set, hvordan jeg er blevet behandlet, efter jeg har medvirket i programmet, fortæller hun.

Kæresten har af samme grund kun set et enkelt afsnit af Birgittes tv-optræden.

Annonce:

- Han er livsnyder ligesom mig. Vi rejser impulsivt til Barcelona og elsker at tage på hotel og nyde livet. Tiltrækningen er der, det seksuelle – alt! Der var ikke nogen passion med Martin, jeg prøvede i fem uger, siger Birgitte med et grin om eksmanden, der dog med tiden er blevet en rigtig god ven.

'Gift ved første blik'-Birgitte i Tinder-brøler

 

Hendes kæreste bor faktisk endnu længere væk end Martin, men det betyder ikke noget, når bare det er den rigtige, forsikrer Birgitte.

- Afstanden var bare noget, vi sagde, for at vi ikke skulle bo sammen, afslører hun.

Den hemmelige kæreste har da også allerede mødt Birgittes to døtre på 20 og 21 år, og parret planlægger at få fælles adresse.

- Vi taler om at flytte sammen i noget nybyggeri på Islands brygge. Det er lige mig, at man kan gå til alting, fortæller hun begejstret. 

Birgitte i massiv modvind: - Det er ubehageligt

Martin fortjener en kæreste

Birgitte oplevede at blive lagt for had på de sociale medier, efter hun tilsyneladende vendte på en tallerken efter brylluppet og fandt det problematisk, at Martin er Syvende Dags Adventist og derfor hverken spiser kød eller drikker alkohol.

Annonce:

- Det er noget af det værste! Jeg har lagt det bag mig nu, for jeg har et positivt sind. Men hvis jeg havde vidst, det ville være sådan, ville jeg aldrig have været med. Jeg har kun set en enkelt sæson og aldrig fulgt med i kommentarer, så jeg vidste ikke, det var så slemt, understreger hun.

I dag har Birgitte et meget fint forhold til sin eksmand gennem fem uger.

- Han er en rigtig god sparringspartner, og jeg fortæller ham meget før alle andre. Han har også inviteret mig med til fødselsdag. Mens programmerne blev sendt, har vi talt sammen nærmest hver dag. Han fortjener en sød kæreste, det kan da være, jeg skal finde en til ham. Han har ikke selv villet gøre noget, før programmet var slut, siger hun.

Martin afslører: Her er sandheden om min religion

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: