Blachman sender ny stikpille til Sanne Salomonsen

Efter programmet fredag aften fortsatte 'X Factor'-dommeren sin kritik af, at Sanne Salomonsen ikke har formået at forløse Vitas potentiale

Thomas Blachman fortæller om sit valg. Video: Christian Ørtoft

Der er kommet godt gang i dommerne under årets 'X Factor', hvor særligt Thomas Blachman og Sanne Salomonsen har haft flere skænderier.

Bedre blev deres forhold næppe fredag aften, hvor Thomas Blachman valgte at sende Sannes deltager, Vita, ud af programmet efter endnu en lang snak om, at deres samarbejde ikke var blevet forløst.

Film, tv & radio Koks i X Factor: Sådan skulle det virkelig have set ud

Efter programmet spurgte Ekstra Bladet den garvede dommer, om hans lange svada mod såvel Vita som Jamie var et spil for galleriet. Og det var det ikke, forsikrede han. Han var nemlig meget i tvivl om, hvorvidt han skulle vælge den 'dygtige festsanger' Jamie eller den uslebne diamant Vita.

- Der er en ung Vita, som måske ikke er kommet helt i den rigtige skole. Og derfor er det sgu mere skolen end Vitas skyld. For hun viste faktisk, at hun var et stort talent til at gå i skole, men hun rammer måske den forkerte skole. Og så vil jeg straffe skolen, sagde Blachman efter programmet med henvisning til, at han ser dommerne som læreanstalter.

- Det kan godt være, at der er svømmehal og fyret op for elektroniske skærme. Men ser I eleverne?, lød svadaen mod Sanne Salomonsen.

Sanne Salomonsen og Thomas Blachman har efterhånden et par skænderier per liveshow. Foto: Mogens Flindt
Sanne Salomonsen og Thomas Blachman har efterhånden et par skænderier per liveshow. Foto: Mogens Flindt

Jamie og Vita røg i omsang i 'X Factor'. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio Gik i stå på scenen: Ude af X Factor

Efter programmet lignede den garvede sangerinde en, der mest af alt var træt af sine meddommere.

- Det er noget vrøvl. Folk kan sige, hvad de vil, og det gør de også, men de har ikke ret. Vores samarbejde er ikke uforløst. De er åbenbart ikke enig med Vita i, hvem Vita er. Og det er jeg dybt skuffet over, at de ikke har kunnet se og acceptere, lød det fra Sanne Salomonsen.

Hør Blachman svare på om han er et sexsymbol herunder:

42 kommentarer
Vis kommentarer