Blev til grin i 'X Factor': Nu stiller Poul op igen

For ti år siden fik Poul Sivertsen Blachmans kærlighed at føle, da han gik til audition på talentshowet. Nu prøver den 69-årige herre lykken igen

- Ej for helvede mand!

Sådan er Thomas Balchmans reaktion i aftens udgave af 'X Factor', da han ser Poul Sivertsen træde ind i auditionrummet.

De to herrer kender hinanden fra den allerførste omgang af talentshowet, og her var den skaldede speedsnakker ikke ligefrem fuld af roser, da Sivertsen mødte op til audition.

Det var ikke kun Poul Sivertsens sang, Thomas Blachman mente, den var gal med. Han bemærkede på sin egen skarpe facon, at sangtalentets bukser var trukket helt op i kuglerne.

X Factor: Angst-ramt foran dommerne

Selvom nu 69-årige Poul Sivertsen blev gjort ret meget til grin, da han prøvede 'X Factor'-lykken for ti år siden, så har det ikke holdt ham fra at give det endnu et skud.

- For mig er 'X Factor' morskab - og sang og musik. Selvfølgelig var det lidt groft, det Blachman sagde den gang, men jeg tog det med humor, siger Poul Sivertsen til Ekstra Bladet.

Aarhusianeren mener, at han har gennemskuet Thomas Blachman.

- Inde i ham er der et varmt og kærligt menneske, og jeg tager altså ikke det, han sagde den gang så højtideligt.

'X Factor'-dommerne skal i aften se, om der er lovende sangtalenter i Aarhus. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
'X Factor'-dommerne skal i aften se, om der er lovende sangtalenter i Aarhus. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

Poul Sivertsen har selvfølgelig tænkt over, om han igen ville blive gjort grin med til audition foran Blachman, Sanne og Remee.

- Det kunne godt ske, men så ville jeg være forberedt denne gang. Altså forberedt på, at jeg kan forvente, at noget uforventeligt kan ske til sådan en audition, siger Poul Sivertsen, der for ti år siden blev sendt direkte hjem efter mødet med dommertrioen.

17-årige Mie Mynte tog fusen på 'X Factor'-dommerne

- Hvad er det, der har drevet dig til at stille op igen?

- Jamen selvom jeg ikke gik videre sidst, betød min optræden i programmet, at jeg kom ud at spille en del jobs i halvandet års tid efter. Det må meget gerne ske igen, siger Poul Sivertsen, der ud over at synge også er inkarneret løber med mange ugentligt kilometer i benene, og så stillede han i efteråret op til kommunalt- og regionsrådsvalget. Dog uden at blive valgt ind.

Til grin i 'X Factor': Nu stiller han op til kommunalvalget

Se om Blachman, Sanne og Remee vælger Poul Sivertsens sangtalent til eller fra, når DR i aften viser 'X Factor' klokken 20.