Bookmakere ikke i tvivl: Her er vinderen af 'Vild med dans'

Det er ikke de store penge, der kan laves, hvis det går, som bookmakerne forventer

Det bliver næppe tæt i aftenens finale, lyder det fra bookmakerne. Foto: Mogens Flindt
Det bliver næppe tæt i aftenens finale, lyder det fra bookmakerne. Foto: Mogens Flindt

Det bliver Molly Blixt Egelind og Mads Vad, der i aften kan hæve trofæet og kalde sig vinder af 'Vild med dans' 2018. Det er bookmakerne rørende enige om.

Hør det her: Åh nej - 'Vild med dans'-babe bryder ud i sang

Hos Unibet giver Molly & Mads pengene 1,38 gange igen, mens Simon Stenspil og Asta Björk ligger i odds 2,80.

Billedet er det samme hos både Bet365 og Danske Spil. Hos Bet365 får man pengene 3,40 gange igen, hvis man spiller på Simon & Asta, og de vinder. Molly & Mads giver kun pengene 1,30 gange igen.

Molly og Simon er aftenens finalister. Foto: Mogens Flindt
Molly og Simon er aftenens finalister. Foto: Mogens Flindt
 

Hos Danske Spil givet Molly & Mads pengene 1,35 gange igen, mens oddset er 3,00 på Simon & Asta. Om hvorfor Danske Spil er så sikre på en sejr til Molly Blixt Egelind, forklarer odds-ansvarlig Peter Emmilke.

– Vi har sat oddsene ud fra den betragtning, at Molly i stort set alle programmer har scoret flest point fra dommerne. Vi er med på, at 'Vild med dans' i sidste ende er en popularitetskonkurrence, og vi vurderer, at Molly også her er favorit. Skal man sætte procent på, er det nok 70-30 i hendes favør, siger Peter Emmike.

'Den bedste nogensinde': Sådan vil hun vinde 'Vild med dans'

Skulle Simon Stenspil gå hen og løbe med sejren, bliver det en bekostelig affære for Danske Spil, fortæller Peter Emmike.

– Så bliver det en udgift for os. Han startede i odds 20, men er nu nede i odds 3. Han kommer til at koste Danske Spil, hvis han vinder, siger Peter Emmike.