Casper løfter sløret: Det kommer der til at ske i den nye 'Klovn'-sæson

Frank fucker som forventet stadig alting op, når den syvende sæson af 'Klovn' får premiere efter sommerferien

Frank Hvam og Casper Christensen vender hjem til tv-skærmen og Frederiksberg, hvor det hele begyndte. Foto: Anthon Unger
Frank Hvam og Casper Christensen vender hjem til tv-skærmen og Frederiksberg, hvor det hele begyndte. Foto: Anthon Unger
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Første sæson af tv-serien 'Klovn' havde premiere i 2005, og den seneste sæson blev sendt i 2009. Siden er det desuden blevet til to storsælgende 'Klovn'-spillefilm fra Casper, Frank, Mia og co.

I løbet af ugen kom Mia Lyhne til at røbe, at det bliver i august måned, 'Klovn' vender tilbage til tv-skærmen, og selv om der stadig er et par måneder til, indrømmer Casper Christensen gerne, at sommerfuglene så småt er begyndt at indfinde sig i maven.

- Vi er da selvfølgelig pisse spændte på, hvad folk vil sige. Der er jo gået mange år både for vores fans og os. Det er to-tre karrierer siden, vi sidst lavede tv, siger Casper Christensen til Ekstra Bladet og tilføjer, at de mest markante nerver heldigvis indfandt sig, allerede før optagelserne gik i gang.

- Vi var faktisk endnu mere spændte, da vi skulle starte tv-optagelserne op. Der er alligevel gået mange år siden, vi har lavet tv-serien. Vi var spændte på, om alle stadig ville synes, det var sjovt at lave. Det er jo et projekt, der er drevet af lyst, Specielt fra Franks og min side, da vi både skriver og spiller, siger han.

De to kiksede klovne-kammerater kan tilsyneladende ikke få nok af hinanden. Foto: per Arnesen / TV2
De to kiksede klovne-kammerater kan tilsyneladende ikke få nok af hinanden. Foto: per Arnesen / TV2
 

Pissefedt gensyn
Det viste sig dog hurtigt, at melodien og lysten til samspil ikke var forsvundet i den årelange tv-pause.

- Det er stadig ligeså skægt som altid. Og fedt at være sammen med Hjortshøj, Mia, Carøe, fætter Andreas og alle de andre gamle figurer igen. Det var pissefedt.

Ups! Mia Lyhne afslører 'Klovn'-hemmelighed

Hvad kommer der til at ske i den nye sæson?

- Når vi har lavet spillefilm, er det nogle kæmpe historier, og vi ville meget gerne tilbage og lave det vi kalder 'små observationer' og se dem udspille sig. Det drejer sig om at se de små detaljer og få dem blæst op, og det er det, der kommer til at ske i den nye sæson af 'Klovn'.

- Vi kommer tilbage til fortællingen om hverdagen. Det handler om det liv, vi alle sammen lever, men hvor Frank så bare altid får fucked det hele op, siger Casper Christensen og tilføjer, at handlingen efter afstikkere til både Skanderborg og Los Angeles nu er sikkert tilbage på Frederiksberg.

Frank og Mias tv-tosserier er langt fra ovre. Foto: Per Arnesen / TV2
Frank og Mias tv-tosserier er langt fra ovre. Foto: Per Arnesen / TV2
 

- Efter de store filmeventyr havde Frank og jeg et stort ønske om at komme tilbage til Frederiksberg med nogle små historier, hvor Frank på en eller anden måde får misforstået noget eller får dummet sig.

Kommer der flere sæsoner, hvis denne 'comeback'-sæson bliver et hit?

- Det har vi ikke talt om, og for at være helt ærlig, så er det efterhånden svært for mig at forstå, hvad en succes egentlig er. Er det streaming, seertal eller noget helt tredje? Jeg tror, at hvis TV2 synes, det er fedt at have på deres kanaler, og Frank og jeg stadig synes, det er sjovt, så kunne man da sagtens forestille sig, at det kommer igen. Men det er en beslutning, TV2 må ligge og rode med, slutter Casper Christensen.

Lene Nystrøm er med i den nye sæson af 'Klovn'. Privatfoto
Lene Nystrøm er med i den nye sæson af 'Klovn'. Privatfoto
 

Gæstestjerner
Når syvende sæson af 'Klovn' suser over skærmen, følger historien tiden, og derfor er Frank og Mias datter blevet en ung pige.

Til at indtage den rolle er hyret 14-årige Rigmor Ranthe, der er datter af skuespillerparret Lars Ranthe og Christine Albeck Børge.

Derudover forlyder det, at sangerinden Aura, filminstruktøren Erik Clausen, den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen og grevinde Alexandras eksmand Martin Jørgensen er blandt de nye ansigter i 'Klovn'. Desuden skulle der være gensyn med Bo og revisor-Kurt.

Se Lene Nystrøm i 'Klovn'

'Klovn' overrasker: Alexandras eksmand debuterer som skuespiller

BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+