Coco O. med overraskende udmelding

Det er nok ikke alle, der har det på samme måde med sørgelige ting som sangerinden

Også i sidste uge var Coco O. vild med deres sang, og hun fortalte også, at hun glædede sig til at danse til denne uges 'I can't make you love me'. Video: Rasmus Flindt Pedersen.
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Morten Kjeldgaard og Coco O. fik hele 40 i karakter af dommerne efter deres slowfox på gulvet fredag aften.

Heldigvis for danseparret var det dog ikke kun dommerne, der støttede dem, idet de blev sendt direkte videre til semifinalen, efter seernes stemmer var talt op.

Coco og Morten skal i næste uge danse en passioneret tango. Foto:Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Coco og Morten skal i næste uge danse en passioneret tango. Foto:Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
 

Forud for dansen fortalte Coco, at de skulle danse til en af hendes yndlingssange: 'I can't make you love me' af Bonnie Rait.

- Jeg har hørt sangen siden, jeg var ti år. Og så har den fuldt mig hele livet, hver gang der er nogen, der har dumpet mig, fortalte hun om sangvalget.

Midt i 'Vild med dans': Er blevet single

Mens nogen dermed måske vil forbinde sangen med et trist minde, ser sangerinden dog anderledes på det.

- En god sang hjælper helt sikkert til, at man mere kan leve sig ind i dansen. Vi nyder begge to denne sang, og det er altid rart at danse til noget, man godt kan lide. Det kan godt være, det er en sang, jeg hører, når jeg har kærestesorger, og det på den måde forbinder mig lidt med noget sørgeligt, men jeg kan godt lide sørgelige ting. Jeg bliver glad af sørgelige ting faktisk, fortalte Coco til Ekstra Bladet efter afgørelsen.

Silas om vanvittigt stunt: Var nervøs hele dagen

En stor overraskelse
Efter at være røget i omdans i sidste uge, havde hverken Coco eller Morten regnet med, at de ville klare sig så godt, som de gjorde fredag aften.

- Det var virkelig, virkelig overraskende, at vi fik flest point af dommerne. Det kunne man godt se på os, tror jeg, at vi bare var sådan: WHAT! Særligt da der kom fire titaller op. Det var ret sindssygt, forklarede Morten.

- Det var rigtig dejligt ovenpå sidste uge, hvor vi var lidt triste over at ryge i omdans. Det er bare hårdt, selvom det er en konkurrence, og alle er så gode, så er det bare øv at stå og være så nervøs. Så det var dejligt, at det var en mindre følelsesrutsjebane i dag. Det er en virkelig dejlig fornemmelse, fortsatte Coco.

- Man ved aldrig, hvad udfaldet er, uanset om man selv har en god følelse. Sidste uge havde vi også en god følelse, og der kom vi i omdans, så på den måde er det virkelig svært at lure, hvordan det kommer til at gå for os hver uge. Der er mange ting, der spiller ind, lød det fra Morten.

- Vi sørger bare for at være glade for det, vi kommer med, slog Coco fast.

Se semifinalen i ’Vild med dans’ fredag den 22. november på TV2 og TV2 Play.

Chok-resultat: Færdige i 'Vild med dans'

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+