Annonce:
Annonce:

Corona-nedtur: Ny Bond-film udskudt igen

Den 25. film om agenten James Bond er endnu en gang rykket på grund af coronavirussen - denne gang fra november til april 2021

Se traileren til filmen her
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Den 25. film i rækken om den britiske agent James Bond er endnu en gang udskudt, lyder det i en udtalelse på filmens hjemmeside.

Filmen, som har fået navnet 'No Time To Die', skulle have haft premiere i november, men nu er den udskudt til 2. april næste år.

Årsagen er coronapandemien, og udskydelsen sker, så filmen kan blive set i biografer verden over, lyder det.

Den skulle have haft dansk premiere 11. november, men en ny dansk premieredato ligger endnu ikke fast, oplyser SF Studios.

Bekræftet: Færdig som James Bond

Ikke første gang
Det er ikke første gang, at filmelskere har måttet se den nye Bond-film blive udskudt.

Filmen skulle oprindeligt have haft premiere i Danmark dette forår, men som følge af coronaudbruddet blev datoen skubbet til november. Nu rykker den så igen til foråret næste år.

Annonce:

Biografmarkedet i USA er stadig i høj grad lukket, og ifølge Soundvenue har den stort anlagte Christopher Nolan-film 'Tenet' haft et skuffende internationalt billetsalg.

Ifølge Soundvenue valgte Disney også for et par uger siden at udskyde sine kommende storfilm som 'Black Widow' og 'West Side Story' til 2021.

Det er femte gang, at skuespilleren Daniel Craig (på billedet) indtager rollen som agenten James Bond. (Arkivfoto) Foto: Carlo Allegri/Reuters
Det er femte gang, at skuespilleren Daniel Craig (på billedet) indtager rollen som agenten James Bond. (Arkivfoto) Foto: Carlo Allegri/Reuters

Tidligere Bond-skurk død

Sidste gang som Bond
For nylig blev det endeligt slået fast, at den kommende film er den sidste gang, man får lov til at opleve Daniel Craig i rollen som James Bond.

- Vi betragter filmen som en klassisk Bond-film, men med et moderne twist. Det er også vitalt, fordi det bliver den femte og sidste film, som Daniel Craig bidrager til, sagde en af producenterne Barbara Broccoli en podcast, hvor de talte om den kommende film.

- Så det er kulminationen af alt, hvad hans karakter har været igennem, og det binder alle historierne sammen. Det er en temmelig episk film, må jeg sige, lød det stålsikkert.

Annonce:

Trukket sig tilbage
I 'No Time To Die' har James Bond forladt den aktive tjeneste og har trukket sig tilbage på Jamaica. Men idyllen slutter brat, da en gammel bekendt fra CIA beder om Bonds assistance.

Missionen handler om at redde en kidnappet forsker, men opgaven viser sig at være langt voldsommere end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk, der er bevæbnet med en farlig, ny teknologi.

Endelig nyt om længe ventet James Bond-film

Den britiske skuespiller Daniel Craig indtager for femte og sidste gang rollen som agent 007.

Han står i 'No Time To Die' overfor superskurken Safin, der spilles af den oscarvindende 'Bohemian Rhapsody'-stjerne Rami Malek.

Den cubanske skuespillerinde Ana de Armas bliver Bonds kvindelige modstykke i rollen som den hårdtslående Paloma.

Også den dansk-svenske skuespiller David Dencik har en skurkerolle i filmen.

Han går således i fodsporene på Mads Mikkelsen, Ulrich Thomsen og Jesper Christensen, der tidligere har forsøgt at overtage verdensherredømmet i Bond-universet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: