Dårligt nyt fra 'Friends'-holdet

Premieren på det længe ventede reunion-afsnit af 'Friends' er udsat til marts, fortæller Matthew Perry

Matthew Perry, der spiller Chandler Bing i 'Friends', har nu fortalt, hvornår man kan forvente at se en 'Friends'-reunion på skærmen. Foto: Evan Agostini/AP
Matthew Perry, der spiller Chandler Bing i 'Friends', har nu fortalt, hvornår man kan forvente at se en 'Friends'-reunion på skærmen. Foto: Evan Agostini/AP
Følg Film og tv

Først blev det udskudt fra foråret til efteråret. Så blev det udskudt endnu en gang, og nu er premieren på den længe ventede 'Friends'-reunion igen udskudt.

Det skriver en af den populære series hovedpersoner Matthew Perry, der spiller Chandler Bing, i et Twitter-opslag.

'Friends-reunion er blevet udskudt til starten af marts. Det ser ud til at blive et travlt år, der kommer. Det er sådan, jeg kan lide det!' skriver den nu 51-årige skuespiller på Twitter.

Resten af det famøse hold med Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Courteney Cox og Lisa Kudrow mangler stadig at bekræfte nyheden.

Optagelserne til det specielle afsnit skulle ellers have startet i april i år, men optagelser og premieren er nu blevet udskudt tre gange på grund af coronavirussen.

Mange håbefulde 'Friends'-fans kan se frem til marts 2021, hvor afsnittet endelig kommer til at rulle over skærmen på HBO Max, som endnu ikke har bekræftet udgivelsesmåneden.

'Friends'-stjerne om udsat genforening: - Vi går ingen vegne

Seriens skaber, Marta Kauffman, har tidligere sagt til Entertainment Tonight, at man gerne vil vente med at optage, til man kunne have et livepublikum.

- Vi vil alle have, at det sker. Vi må bare vente til, at det er sikkert. Det er en serie, der ikke er et manuskript til, men det er sådan, den virker. Vi bliver nødt til at have et livepublikum. Det er en stor del af, hvad 'Friends' er. Vi kan ikke gøre det uden dem, fortæller Kauffman.

'Friends' havde 10 sæsoner fra 1994 til 2004 og er en af de mest populære tv-serier nogensinde.

- Det var så tydeligt

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.