Dansepartneren fik et chok: Nu taler Rolf Sørensen

- Jeg væltede ikke rundt, men det var nok til, at det sprang op igen. Søndag morgen kom jeg til træning, og Karina fik jo et chok, siger den tidligere cykelrytter

Rof var noget så begejstret efter fredagens program - så sprang skaden op igen.
Følg Film og tv

Rolf Sørensen og Karina Frimodt er færdige i 'Vild med dans' som følge af en skade til den tidligere cykelrytter.

Det blev meldt ud torsdag aften. Da var det ikke muligt at få en kommentar fra Rolf Sørensen, der ganske enkelt ikke besvarede sin mobiltelefon, men fredag morgen satte han sig sammen med Karina Frimodt i 'Go' Morgen Danmark's sofa, hvor han fortalte om skuffelsen.

- Det er altid en overvejelse, hvad man skal. Jeg har kørt med brækkede kraveben og nærmest brækkede arme og ben. Man gør det jo færdigt. Men forstå mig ret. Jeg kan ikke kompromittere mig selv på den måde, sagde Rolf Sørensen, der tilføjede.

- Havde det været Paris-Roubaix, da jeg kørte, så havde jeg nok stillet op, men al ære og respekt for 'Vild med dans' - det er stadig et underholdningsprogram, og jeg kunne ikke gå ind endnu engang og danse en halv dans. Det ville være patetisk.

Rolf Sørensen og Karina Frimodt dansede jive i programmets syvende runde, hvor Rolf Sørensen konstant måtte støtte sig til et bord grundet smerter. En gentagelse ville være patetisk, mener han. Foto: Mogens Flindt
Rolf Sørensen og Karina Frimodt dansede jive i programmets syvende runde, hvor Rolf Sørensen konstant måtte støtte sig til et bord grundet smerter. En gentagelse ville være patetisk, mener han. Foto: Mogens Flindt

Fik et chok
Rolf Sørensen har de senere uger døjet med en fibersprængning, men den var mere eller mindre forsvundet, og han kunne bevæge sig uden nævneværdige smerter, da uheldet skete i søndags. Her skulle han hente blomster og hynder ind, fordi der var faldet sne. Og så gik det galt.

- Jeg gled en lillebitte smule på det gode ben og tog fra i refleks. Jeg væltede ikke rundt, men det var nok til, at det sprang op igen. Søndag morgen kom jeg til træning, og Karina fik jo et chok. Vi var overbeviste om, at det nok skulle gå, men så blev det bare ikke bedre, fortalte Rolf Sørensen i studiet.

'Vild med dans'-stjerne helt nede: Jeg er mega ked af det

Han afslørede samtidig, at han håbede at kunne blive klar helt indtil torsdag, hvor dommen fra lægen lød, at han ikke ville kunne nå at hele tilstrækkeligt.

For Karina Frimodt er det en flad fornemmelse, hun sidder tilbage med. For ganske vist har parret kæmpet for at overleve i programmet, men det er alligevel endt ud i en fuser.

- Normalt ender det med et brag, men her er det som om, at luften bare langsomt er gået af ballonen. Det er en flad fornemmelse, at vi skal trække os. Det er så ærgerligt, fortalte hun i 'Go' Morgen Danmark'.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag