Dansk hitsanger: Kikser det ender jeg som skraldemand

Duoen Basim og Bro skal atter få hitlisten til at gløde

Baby, jeg vil med dig sydpå.

Sådan lyder det i sangeren Bros nyeste sang, der blev udgivet i nat.

Ekstra Bladet kunne i november afsløre at 'Hvor er du Bro'-sangeren har takket ja til at lave årets temasang i det populære realityprogram 'Paradise Hotel', og TV3 har nu bekræftet, at det bliver sangen 'Sydpå', der skal gjalde, mens deltagerne bunder tequila.

Til Ekstra Bladet fortæller Bro, der i virkeligheden hedder Kevin Andreasen, at han har slået pjalterne sammen med den tidligere 'X Factor'- og Eurovision-deltager Basim, som har skrevet sangen.

Bro, da Ekstra Bladet møder ham i Mexico. Foto: Janus Nielsen
Bro, da Ekstra Bladet møder ham i Mexico. Foto: Janus Nielsen

Har satset alt
Bro og Basim arbejdede også sammen om monsterhittet 'Hvor er du, Bro', der gav sangeren adgang til sidste års Grøn Koncert.

- Det går sindssygt godt. Det tager fart, og jeg får opbygget en større fanbase hele tiden. Jeg nyder hvert et sekund. Jeg er så taknemmelig for, at folk gerne vil lytte til min musik, siger Bro og tilføjer.

- Jeg har satset hele lortet på det her. Hvis jeg ikke kommer til at leve af det, så bliver jeg skraldemand eller sådan noget. Der er kun en plan a.

(Hør hvordan man scorer Bro herunder)

'Paradise'-titelsange har ikke tradition for at klare sig specielt godt hos lytterne. Sidste år blev Hemlig Elskers sang 'Cocktailkort' blot streamet 900.000 gange, mens garvede Clemens kunne mønstre 2,1 millioner streams med 'Smil du på'. Året forinden fik Emilios sang 'Boombastic' 2,4 millioner streams.

Til sammenligning har Bro's kæmpehit 'Hvor er du, Bro' 11,3 millioner streams hos Spotify, da interviewet finder sted. Artisten selv er dog ikke meget for at bide på krogen, da han bliver spurgt, om han skal ses som en opgradering.

 - Haha, ehm. Det ved jeg sgu ikke. Jeg synes selv, at sangen er god og har potentiale til mere end 2,5 millioner streams. Jeg tror også, at den får et stykke mere end det. En opgradering ved jeg ikke, om det er, men jeg synes i hvert fald, at det er en god sang.

Den nye sæson af 'Paradise Hotel' har premiere 27. februar.

8 kommentarer
Vis kommentarer