Dansk realitydeltager: Sådan scorer du mig

Min mor er dansk, og min far er fra Togo, fortæller Nathalie Loglo fra tv-programmet 'Love Island'

Nej tak til Karl Smart-typer, lyder det fra den kønne realitydeltager. Foto: ANTHON UNGER
Nej tak til Karl Smart-typer, lyder det fra den kønne realitydeltager. Foto: ANTHON UNGER

Hvis man skal have en chance for at score Nathalie Loglo fra 'Love Island', så skal man først lade sig friendzone.

Det fortalte hun, da Ekstra Bladet mødte hende forud for optagelserne af tv-programmet, der filmes på Gran Canaria netop nu, og som kan ses på TV3.

- Man skal starte med at lære mig at kende og måske have et venskab. Der skal gå lidt tid, og jeg foretrækker nok lidt en anden fremgangsmetode end andre. Jeg kan godt lide, at man lærer hinanden at kende først, forklarede Nathalie Loglo.

Nathalie, da Ekstra Bladet mødte hende på Gran Canaria. Foto: ANTHON UNGER
Nathalie, da Ekstra Bladet mødte hende på Gran Canaria. Foto: ANTHON UNGER

Krudt i røven
Hun beskriver sig selv som 'en pige med krudt i røven', og som en pige der er lidt anderledes end de fleste andre. Blandt andet grundet sin mørke glød.

- Min mor er dansk, og min far er fra Togo i Vestafrika. Min mor taler flydende fransk og er translatør, så de mødte hinanden i Paris og har så fået mig.

- Jeg er et miks af begge verdener, og det har været fedt at være anderledes i Danmark. Jeg har altid haft danske venner og veninder og har også gået til gymnastik. Jeg har aldrig følt mig anderledes på den måde. Folk er heller ikke så fordomsfulde i Danmark. Jeg føler, det har været en gave at se ud, som jeg gør, fortalte hun.

Nathalie i programmet ' Love Island'. Foto: TV3
Nathalie i programmet ' Love Island'. Foto: TV3

Den 23-årige skønhed har som de fleste andre ikke haft held med at finde kærligheden i kærlighedsprogrammet. Først dannede hun par med Jamie, der blev træt af hende. Dernæst forsøgte hun sig hos Rasmus, der også hurtigt mistede interessen. I skrivende stund danner hun par med Nikolaj, men der er ikke tale om andet end et venskab.

Raser over TV3: - Det er fuldstændig til grin!

Inden programmet fortalte hun ellers, hvordan det som oftest er hende, der må droppe fyrene hjemme i Danmark.

- Jeg synes ikke, jeg mangler tilbud, som hun konstaterede, inden hun forklarede, hvad hun søgte.

- Jeg søger en, som jeg kan dele mit liv med. En som er loyal, og som kan få mig lidt ned. Jeg er meget på farten og jagter oplevelser. Så jeg søger en, som jeg kan sætte mig ned og læse en bog sammen med. Han skal være kærlig, ærlig og ikke kæphøj. Jeg vil ikke have en Karl Smart. Dem møder man så mange af.

Hvordan det går Nathalie Loglo i programmet kan ses mandag-lørdag på TV3.