Dansk tv-babe får overraskelse: Det er løgn, ik?

Simone Hvenegaard vender snart tilbage til skærmen. Men programmet var ikke som ventet. Se det første klip fra 'Ex on the Beach' over artiklen

Afsløringen kommer fuldstændig bag på Simone Hvenegaard - se bare her. (Video: Discovery/Kanal 4)
Følg Film og tv

- Nej, det er løgn, ik?

Sådan lød den umiddelbare reaktion fra 'Paradise Hotel'-vinderen Simone Hvenegaard, da hun stående på stranden på Mauritius fik sandheden at vide: Du er deltager i den danske udgave af 'Ex on the Beach'.

Hun var blevet fløjet den lange vej af et produktionshold under påskud af, at hun skulle være deltager i et spritnyt realityprogram med navnet 'Tropical Dating'. Det skulle hun ikke. Tværtimod.

- Jeg syntes godt nok, det var en sindssyg udmelding, og jeg havde ingen forestilling om eller troet, at det var 'Ex on the Beach', jeg skulle være med i. Jeg må da indrømme, at jeg tænkte, hvordan man kunne tillade sig det, siger hun i dag til Ekstra Bladet med et lille grin og fortsætter.

- Jeg har set 'Ex on the Beach' før og synes, det virker som et fedt program. Ud fra hvad jeg havde set derhjemme, så er det nogle sindssyge dates, man kommer ud på. Så på den måde syntes jeg egentlig også, at det lød fedt.

Simone Hvenegaard da hun deltog i 'Paradise Hotel'. Foto: ANTHON UNGER
Simone Hvenegaard da hun deltog i 'Paradise Hotel'. Foto: ANTHON UNGER

Ramt af sygdom
Simone Hvenegaard er i dag kærester med 'Paradise Hotel'-kollegaen Philip May. Da hun deltog i programmet, var hun dog single. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Simone Hvenegaard kun kortvarigt en del i optagelserne, og selv om hun naturligvis ikke kan afsløre, hvordan det går hende, så erkender hun, at hun havde nogle udfordringer.

- Jeg lå meget syg dernede. Så man kan sammenfattende sige, at det var fedt at være en del af, men jeg var også ramt af sygdom.

Simone og Philip blev kærester efter 'Paradise Hotel'. De slog dog op og Simone valgte at deltage i det nye tv-program. I dag er de kærester igen. Foto: ANTHON UNGER
Simone og Philip blev kærester efter 'Paradise Hotel'. De slog dog op og Simone valgte at deltage i det nye tv-program. I dag er de kærester igen. Foto: ANTHON UNGER

At deltagerne i 'Ex on the Beach' ikke på forhånd ved, hvad de skal deltage i er en del af programmets koncept. Og ifølge programdirektør Anne Garlichs giver det en unik reaktion hos deltagerne.

- At ingen af deltagerne på forhånd aner, hvilket program de er med i gør, at alle paraderne er nede. De har ikke på forhånd haft en eneste chance for at undersøge, hvilke ex'er der venter i kulissen på dem. Derfor er det også med lige dele frygt og spænding, hver gang en ny ex dukker op af vandet, siger hun.

Du kan se det første klip fra 'Ex on the Beach' over artiklen. Du kan se hele klippet på programmets Facebook-side her.

'Ex on the Beach' får premiere på Dplay og Kanal 4 senere på sommeren.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag